Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
31.03.2025, 15:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.03.2025, 15:09 przez Lifeisbrutal.)
Karlik Żadnych efektów ubocznych? Raczej po każdym zażyciu narkotyku mogą wystąpić efekty uboczne. A takie pytanie to bym kierował do kej9 on się zna na vapo nepa.
No chodziło mi czy idzie sobie na przykład z rana popalić z dwi e godzinki a potem jeszcze coś mieć z dnia czy się nie da już nic ogarnąć potem
stosowałem kiedyś Xanax plus mega dawka Wit C na te zejście po crack coś tam dawało szło żyć
może macie jakieś lepsze sposoby? Na szybkie odtrucie organizmu
Długotrwały czyli jak długo się to utrzymuje?

(28.11.2024, 17:09)Coolchems napisał(a): Aktualizacja:
• Waporyzacja jest świetna 🤌🏼
(Nie podrażnia gardła, a dym jest prawie bezwonny)
• Efekt jest natychmiastowy i długotrwały
Polecam do dalszych testów osobom poszukującym NEP-u.
Gratuluję dostawcy @"HighlifeMarket" i życzę wielu wdzięcznych i cierpliwych klientów.
10/10 🥂
Długotrwały czyli jak długo się to utrzymuje?
01.04.2025, 06:53
A jak z libido po tym nepie? Jest takie jak powinno być? Czyli zwierzak? Hehe
Ja ogólnie bardzo dużo wody pije z sokiem z cytryny i miodem do tego omega 3, NAC, witamina b6 i B12 oraz potas i magnez. Dobrze wybić też szejka bialkowo-weglowodanowego
I jakoś idzie żyć
Ja ogólnie bardzo dużo wody pije z sokiem z cytryny i miodem do tego omega 3, NAC, witamina b6 i B12 oraz potas i magnez. Dobrze wybić też szejka bialkowo-weglowodanowego
I jakoś idzie żyć
02.04.2025, 19:57
Walac rownomiernie do kazdego cpania stimow Benzo, wyrzadzamy sobie coraz wieksza krzywde az dojdziemy do miejsca w ktorym benzo zamiast uspokoic, zacznie wpierdalac jeszcze wieksze paranoje niz ow stim
Pozdrawiam