Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie
06.01.2025, 11:41
(06.01.2025, 11:05)wiktororban napisał(a): Pisałem sto razy..dodawali trochę ponad 100mg pfpp ( para fluoro piperazyny) na gram soli która działała synergicznie z MMC...reeszta wypelniacze
Czyli sugerujesz, ze jak sobie zakupię te pfpp i zamieszam z 4mmc to otrzymam pożądanych efekt bez rekacji chemicznej?
Wczoraj, 09:55
Co to combolino, co w tym siedzi? Kurde 2 tyg na forum mnie nie było i zmiany jakieś widzę
Wczoraj, 10:48
cofnij sie o jedna strone i wyciagnij wnioski.
Bo tu moze byc podobnie a exclisive to byla sol o dzialaniu euforycznym.
Bo tu moze byc podobnie a exclisive to byla sol o dzialaniu euforycznym.
3 godzin(y) temu
(06.01.2025, 11:41)Mirandes4 napisał(a): Czyli sugerujesz, ze jak sobie zakupię te pfpp i zamieszam z 4mmc to otrzymam pożądanych efekt bez rekacji chemicznej?
otrzymasz efekt jak w starym kokolino exclusive z czasow pierwszych stacjonarek z tym, ze na zakup pFPP albo pCPP sa szanse raczej zadne, nie widzuialem u zadnego vendora polskiego ani zagranicznego. Byc moze ktos ma ale nigdzie nei rzucilo mi sie w oczy. Moze wchodzi w gre custom synthesis
3 godzin(y) temu
Nie żeby coś, ale stacjonarne 0,33g exclusive cocolino starczało na dwie osoby na cały dzień
777 - Licencja na zażywanie.