Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda)
31.08.2025, 21:03
(21.08.2025, 11:24)włodzimierz napisał(a): Z tym metkatem to uważaj jeśli robisz z nadmanganianem żebyś nie dostał encefalopatii efedronowej XD
Właśnie mi wychodzi praktycznie przezroczysty roztwór. Tym bardziej że to naprawdę żadko robię.
W ogóle przydałby się tutaj jakiś kampletny poradnik odnośnie robienia metkata. Ponieważ, po oczyszczeniu jest najbardziej sprawdzoną rzeczą jaką możemy zażyć.. w końcu prosto z apteki. Po płukance chloroformem pozbywamy się praktycznie w całości kmno4.
Wiem że jest dużo przepisów ale chodzi mi o taki dla pro cpunów z wykorzystaniem jakiś technik labolatoryjnych a nie tylko pojemnika na kał.
07.09.2025, 08:14
Ale KMnO4 się redukuje tam do tlenku, i nie on przechodzi przez większość rozpuszczalników.
Według mnie metkat nie jest dobrym pomysłem
Chyba, że się żyje zasadą "mangan srangan ważne że klepie"
Według mnie metkat nie jest dobrym pomysłem
Chyba, że się żyje zasadą "mangan srangan ważne że klepie"
Maniek napisał 07.09.2025, 14:29:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoją wypowiedź.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoją wypowiedź.