Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pierwsza kreska - Co czułeś?
04.04.2025, 12:31
Pierwszych kresek było wiele ale tą po 4cmc zapamiętam długo. Jeszcze kolo mówi " to trochę słabe jest,weź więcej" . Poszła laga taka pomiędzy 150 a 200 mg i po chwili dosłownie musiałem usiąść a po 10 min szczęki już żyły własnym życiem. Najpierw szok a później " no kurwa, zajebisty temat"

04.04.2025, 21:15
Co czułem po prwszej kresce?
To była feta dobrych „parę lat temu”, jak zajeba*em gonga to miałem speeda jak z Polski do Australii i z powrotem.
.
Tryb RoboCop !
To była feta dobrych „parę lat temu”, jak zajeba*em gonga to miałem speeda jak z Polski do Australii i z powrotem.

Tryb RoboCop !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
05.04.2025, 00:56
Właśnie zdałem sobie sprawę że nie pamiętam pierwszej kreski zbyt dobrze. Jedyne co pamiętam to obawa, ból w nosie i że spodobało mi się trochę za bardzo xD
06.04.2025, 18:49
Nie bądź taki pewny, że tego się nie zapomina, bo ja zapomniałem szczegółów. Wiem, że wirowało mi w głowie i czułem się jakiś wyluzowany. A tak to serio nic więcej nie mogę sobie przypomnieć.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność