Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubisz pomagać innym? Jeśli tak, to w jaki sposób? 15/04/25
15.04.2025, 21:13
Nie szczerze Polakom to tak srednio taki narod nasz tez nic od nich ciekawego nie dostalem.
Pomagac moge jak juz to komus z zagranicy.
Nie czytalem odpowiedzi po prostu napisalem opinie.
Pomagac moge jak juz to komus z zagranicy.
Nie czytalem odpowiedzi po prostu napisalem opinie.
15.04.2025, 23:30
To biegnij pomagac
tym inzynierom itp. Jak ja lubie kiedy ludzie ktorzy w zyciu jedyna trudnosc jaka zapewne doswiadczyly to brak najnowszych sprzetow, jak rodzice nie wypuscili z domu w wieku 15 lat na "chlanie cpanie" i ze kod nie dotarl tego dnia co stwierdzil ze ma byc
Boze skad sie biora tacy ludzie
skladalem przysiege by bronic ojczyzny, jak byla powodz jako rezerwista pojechalem a moglem walnac L4 i miec wyjebane, ludzie z reguly to niewdzieczne mendy ale trzeba pomagac tym co nie moga pomoc sobie sami
filat w twoim przypadku jak by cie wrogie wojsko probowalo porwac to bym powolal sie na klauzule sumienia, i nic nie zrobil

Boze skad sie biora tacy ludzie

filat w twoim przypadku jak by cie wrogie wojsko probowalo porwac to bym powolal sie na klauzule sumienia, i nic nie zrobil
Akurat jestem calo zyciowym reprezentantem biedy... Gdzie miec zlecenie na przezucona tone wegla dostajac wyzywienie i 2 piwa do tego bylo czyms
Po prostu nie przepadzm za Polskkim narodem
Wolalbym gdzie indziej sie narodzic.
Po prostu nie przepadzm za Polskkim narodem
Wolalbym gdzie indziej sie narodzic.
16.04.2025, 05:43
Czeslawo zgadzam się i sam nie uczłowieczam zwierząt - no chyba, że dla kogoś powiedzenie, że zwierzę umarło pod to podchodzi, to mogę skwitować to jedynie przez użycie iks.de, bo już omijam wchodzenie w polemikę z ludźmi.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.04.2025, 18:25
Lubię pomagać innym i wierzę w karmę.
Jednak często niektórzy nadużywają dobrego serca i wtedy pomaganie już jest wkurwiające.
Jednak często niektórzy nadużywają dobrego serca i wtedy pomaganie już jest wkurwiające.
Pomagam tylko osobom ze swojego najbliższego otoczenia.
Z biegiem lat i w wyniku wielu wydarzeń praktycznie całkowicie straciłem poczucie empatii.
Jedyne co wywołuje u mnie silne emocje to krzywda zwierząt. Nigdy nie wpłaciłbym złamanego grosza na zbiórkę na operację chorej osoby. A na zwierzęta mi się zdarza.
Taka ciekawostka. Jeśli wam się nudzi i lubicie zwierzęta, to polecam podejść do jakiegoś schroniska i zapytać, czy można zabrać jakąś psinę na spacer.
Zależy od miasta i reguł schroniska. Czasami można przyjść z ulicy, a czasami trzeba być jakimś tam wolontariuszem. Niemniej jednak polecam spróbować zrobić, jak to niektórzy nazywają "dobry uczynek".
Z biegiem lat i w wyniku wielu wydarzeń praktycznie całkowicie straciłem poczucie empatii.
Jedyne co wywołuje u mnie silne emocje to krzywda zwierząt. Nigdy nie wpłaciłbym złamanego grosza na zbiórkę na operację chorej osoby. A na zwierzęta mi się zdarza.
Taka ciekawostka. Jeśli wam się nudzi i lubicie zwierzęta, to polecam podejść do jakiegoś schroniska i zapytać, czy można zabrać jakąś psinę na spacer.
Zależy od miasta i reguł schroniska. Czasami można przyjść z ulicy, a czasami trzeba być jakimś tam wolontariuszem. Niemniej jednak polecam spróbować zrobić, jak to niektórzy nazywają "dobry uczynek".
18.04.2025, 18:44
Pieski też potrzebują przytulenia - jak najbardziej spoko opcja i ciekawe zajęcie.
Lifeisbrutal masz tu pomysł na spędzenie czasu ze swoją kobietą - w święta pewnie nie zamykają schroniska
Lifeisbrutal masz tu pomysł na spędzenie czasu ze swoją kobietą - w święta pewnie nie zamykają schroniska