Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie
30.09.2025, 18:30
Sztywny w temacie ogólnym jest, kurwa było to z miesiąc ponad temu jak dodawał to nie chce mi się przewijać, ale postać przezroczystych kryształów (jeśli nic się nie zmieniło)
23.11.2025, 19:28
Towar zamawiam dzisiaj najlepszy pod słońcem jest moc jest wibracja euforia i libido dla panów to cos z kosmosu bo działa i stoi wam w portalach wiem bo mam kolegów i czasem z nimi ćpam :p zamawiam i się cieszę jestem sama z sobą zamówię i wale sama tyle.
22.12.2025, 10:12
(27.11.2025, 21:08)ziko1990 napisał(a): I ten towar naprawdę jest wart 40e za g?
Tak, sam zamów a się przekonasz mam dużo tej alfy palę i jestem cały czas na fazie opłaca się wydać więcej masz tu towar z rangi najwyższej jaka jest lepszego tematu nie znajdziesz przyjacielu
zamów i zobaczysz sam jaka mocZa chwilę nowa dostawa alfy, pisałam dzisiaj do vendora. Podobno ma przyjechać prawdziwy monster mocny jak diabli ✓ biorę odrazu wrzucam z mężem, i idziemy się kochać potem na wyjazd zbieraliśmy długo pieniądze możemy się zabawić szczęścia życz, i nowego roku
,🍅🍅🍅
05.01.2026, 16:15
Bardzo mocna ta alfa przyjąłem 70 mg i mnie wygięło strasznie nie mam fotek pisze z laptopa wygląda dobrze jak alfa działa potężnie na libido czuje euforyzuje mnie słabym nie polecam mogą nie wytrzymać zejścia jednak to polecam każdemu działa
08.01.2026, 10:14
Brak na stanie chcę zamówić alfa vendor, kiedy będzie?
Bardzo fajna ta alfa dobrą fazę miałem ostatnim razem teraz wjedzie nowy batch od razu zamawiam mam siano nic tylko się cieszyć.
Fajna faza po 2 nocach alfa działa mocniej takie odniosłem wrażenie polecam z całego serca działa mocno.
Masz rację, ziomek jakość najważniejsza.
Pozdrawiam
No jest nowa alfa na stanie zamówiona wraz z Nepem polecam sklep zawsze ostre produkty nabite na full 💯 przyjdzie paczka niedługo powydurniam się trochę i coś opiszę piona
Bardzo fajna ta alfa dobrą fazę miałem ostatnim razem teraz wjedzie nowy batch od razu zamawiam mam siano nic tylko się cieszyć.
Fajna faza po 2 nocach alfa działa mocniej takie odniosłem wrażenie polecam z całego serca działa mocno.
(30.09.2025, 18:29)SztywnyMisza napisał(a):Dafidovpieniedze tu nie grają roli liczy się jakośća gr8 przy okazji ma kannke więc możne być piękna pizda, tylko nie wiem gdzie ty to.
, Zdjęcie widziszbo ja tylko na stronce
Masz rację, ziomek jakość najważniejsza.
PozdrawiamNo jest nowa alfa na stanie zamówiona wraz z Nepem polecam sklep zawsze ostre produkty nabite na full 💯 przyjdzie paczka niedługo powydurniam się trochę i coś opiszę piona

a gr8 przy okazji ma kannke więc możne być piękna pizda, tylko nie wiem gdzie ty to.