Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze doświadczenia z deliriantami
Dzisiaj, 08:26
Czołem,
czy może jakiś cny Forumowicz próbował jakiś deliriantów i podzieliłby się swoimi przeżyciami? Zastanawia mnie czy trip raporty i inne materiały na temat tej grupy substancji są przesadzone, czy rzeczywiście tripy na nich są aż tak pełne "turbulencji" i nie warte zachodu. Zwłaszcza interesowałyby mnie Wasze doświadczenia na substancjach łatwiej dostępnych / lżejszych (np. benadryl - difenhydramina).
czy może jakiś cny Forumowicz próbował jakiś deliriantów i podzieliłby się swoimi przeżyciami? Zastanawia mnie czy trip raporty i inne materiały na temat tej grupy substancji są przesadzone, czy rzeczywiście tripy na nich są aż tak pełne "turbulencji" i nie warte zachodu. Zwłaszcza interesowałyby mnie Wasze doświadczenia na substancjach łatwiej dostępnych / lżejszych (np. benadryl - difenhydramina).
1 godzinę temu
Jedyny raz jaki miałam styczność ze wspomnianą difenhydraminą, to gdy zażyłam 50mg na sen. Wszystko zaczeło się kręcić jak jakiś wir. Następnie zemdlalam w kuchni. Pragnę dodać, że wcześniej zażyłam 25mg kwetiapiny i parę godzin wcześniej MDPHP i THC