Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nep vs Hexen
29.06.2026, 12:06
Nie mówię, że będę brał hexa, chciałem na razie się doinformować w pewnych sprawach. Z nim akurat nigdy nie miałem do czynienia. Z alfą i nepem tak, choć nie ukrywam, że średnio mi się podobało. Co kto lubi. Kardiozwał nigdy nie miewałem, albo delikatne, które dało radę ogarnąć. Bardziej właśnie chodzi mi, że później dłużej dochodzę do stanu z przed zabawy, czasem nawet i dwa tygodnie. Jak trzymałem ścisłą dietę low carb to ten stan nie był tak dokuczliwy i szybciej wracałem do normy.
29.06.2026, 13:00
I to i to syf straszny, daruj sobie jak masz problemt natury psychicznej i cenisz swoją strzelbe
(29.06.2026, 00:00)kiertnik82 napisał(a): W swoim życiu miałem okazję kilkukrotnie próbować nepa, natomiast jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się skosztować Henryka, a przyznam się, że ostatnimi czasy chodzi mi taka myśl po głowie. Dodam, że stymulanty nie są moją ulubioną grupą substancji, ale czasem przydała by się jakaś odskocznia od chlorów i mmc-ków. Jakie dawkowanie na pierwszy raz Henia zalecacie? Nepa brałem jakoś od 30-70mg na strzał.
... masz racyję, z tej wypowiedzi wychodzi bezsprzecznie, że tylko sobie rozkminiasz opcję "co by było gdyby"

i że w ogóle nie przymierzasz się do zażycia tego bezczelnie fajnego i mocnego stymulantoja

a ja bezczelnie Cię tylko ostrzegam, z dobroci mojego przetyranego serduszka
, byś po prostu uważał na takie zabawki - zwł. biorąc pod uwagę twoje jazdy czy tam zatrucia/strucia, dochodzenie do siebie ... początkowo myślałam, że masz po prostu grube zjazdy kardio, ale tu już sobie wyjaśniliśmy.Dorosły jesteś, wiesz co robisz - liczę że jeszcze zrobisz dobrą reckę niejednego specyfiku ( w końcu
)mua :*
(29.06.2026, 11:31)kiertnik82 napisał(a): A pod względem schizogenności jak można go porównać do nepa, alfy? Bo to szczerze jest jedyna rzecz, której się obawiam. Wiadomo jak idą rozsądne dawki to pewnie nie jest tak źle, gorzej jak się trochę już leci i przegnie...
Do alfy nie porównam bo to całkiem inny sprzęt, poza tym alfa wyprzedza wszystko o kilka poziomów jeśli chodzi o schizy i nic jej nie dorówna.
W stosunku do nepa, hexen ma podobny potencjał schizogenny, pozwole sobie powiedzieć że to ta sama 'rodzina', moc jest podobna, działanie podobne, no generalnie to bardzo zbliżone substancje.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
06.07.2026, 19:09
Mocowo nep i hex roznia sie i to calkiem sporo, tyle ze hexen tak dlugo jak nie bedziesz sobie na sile glowy zaprzatal czy aby nie za mocno jest, to generalnie nawet nie odczujesz jakos drastycznie tego jebniecia z wyjatkiem jak wejdzie powaznie na kardio.
Nep jest prostym ja pierdolenie stimem, brak kierunku ani tez sam na nic nie prowadzi gdzie z hexem bedziesz mial konkretny kierunek i ochote na to co lubisz itp.
Pamietajcie ze nie zaleznie o jakim stimie jest mowa ani tez czy silnie dziala czy tez jest lagodniejszy, to w dalszym ciagu jest bardzo mocny stymulant i jezeli ktos bardzo latwo ulega sugestii otoczenia czy sam kreauje krytyczne scenariusze w swojej glowie to niech sobie zwyczajnie odpusci, jezeli metoda podania jest vapo to wszystkie beda bardzo schizo genne, glownie dlatego ze chec na powtorzenie/dorzutke jest tak silna ze zapetlacie sobie i dorzucacie wiecej i wiecej. Przy sniffie jest ta mentalna tymczasowa blokada i limit jaki nos jest w stanie jednorazowo przyswoic.
Nawet nep uznawanzy za najslabszy z obecnych b/k stimow dziala przynajmniej 5x mocniej od cmckow czy mmcow. Nawet jak macie duza tolerke na cmc to nie znaczy ze dacie rade tym 100mg uzytych jako przyklad, cmc nie wchodza tak gwaltownie jak stimy wlasnie ktore loguja na start z calym impetem.
Nep jest prostym ja pierdolenie stimem, brak kierunku ani tez sam na nic nie prowadzi gdzie z hexem bedziesz mial konkretny kierunek i ochote na to co lubisz itp.
Pamietajcie ze nie zaleznie o jakim stimie jest mowa ani tez czy silnie dziala czy tez jest lagodniejszy, to w dalszym ciagu jest bardzo mocny stymulant i jezeli ktos bardzo latwo ulega sugestii otoczenia czy sam kreauje krytyczne scenariusze w swojej glowie to niech sobie zwyczajnie odpusci, jezeli metoda podania jest vapo to wszystkie beda bardzo schizo genne, glownie dlatego ze chec na powtorzenie/dorzutke jest tak silna ze zapetlacie sobie i dorzucacie wiecej i wiecej. Przy sniffie jest ta mentalna tymczasowa blokada i limit jaki nos jest w stanie jednorazowo przyswoic.
Nawet nep uznawanzy za najslabszy z obecnych b/k stimow dziala przynajmniej 5x mocniej od cmckow czy mmcow. Nawet jak macie duza tolerke na cmc to nie znaczy ze dacie rade tym 100mg uzytych jako przyklad, cmc nie wchodza tak gwaltownie jak stimy wlasnie ktore loguja na start z calym impetem.
Tak jak TYTUS wspomnial że jeśli chodzi o schizy to nic alfie w tym nie dorówna co jest najprawdziwszą prawdą i szczerze mówią jest to jeden z powodów dla których po nią najczęściej sięgam bo te alfo schizy tak bynajmniej u
przeze mnie są zawsze bardzo oczekiwane bo to co dzięki nim doświadczyłem, widziałem jest tak unikalne i na swoj sposób magiczne że wszystko inne co z rc mi znane bylo przy tym ledwo wyczuwalne
przeze mnie są zawsze bardzo oczekiwane bo to co dzięki nim doświadczyłem, widziałem jest tak unikalne i na swoj sposób magiczne że wszystko inne co z rc mi znane bylo przy tym ledwo wyczuwalne
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace