Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alternatywa
18.08.2022, 06:15
Bardzo dobrze jest miec swoje zdanie, ale nie dobrze jest kiedy gada sie bzdury. A co do nawyku to masz taki, ze wypowiadania sie bez poczytania najpierw o tematach, w ktorych zabierasz glos.
YOUR ATTORNEY
To napisz mi to w pw Beeniepatu, a nie oceniasz wszystkie moje wypowiedzi w temacie do tego nie przeznaczonym. Tylko że to by wymagało faktycznej próby pomocy i chęci by ktoś coś zrozumiał, a nie pisania pod publikę. Kłócić się tu z Tobą nie będę bo nie po to tu jestem, pozdrawiam i życzę miłego dnia!
18.08.2022, 07:40
Oceniam kazda wypowiedz, ktora jest szkodliwa bo szerzy nieprawdziwe informacje i jest potwierdzeniem braku swiadomosci. A swiadomosc, kiedy gra sie w narkotyczna gre, jest kluczowa. Te tematy czytaja ludzie, ktorzy niejednokrotnie czerpia z naszych postow wiedze. Trzeba byc merytorycznym w swoich postach.
YOUR ATTORNEY
Wskaż mi zatem wojowniku sprawiedliwości które moje posty naraziły kogoś na niebezpieczenstwo? Skoro juz oceniasz ich caloksztalt. Napisałem coś nie tak? Okej możesz to napisać serio nie boli mnie to, ale ocena mnie jako użytkownika to już raczej twoje subiektywne spostrzeżenie jesteś tylko użytkownikiem i jak chcesz to stwórz osobny temat i napisz jaki masz do kogo problem i czyje posty twoim zdaniem są śmieciowe. Może nawet wtedy zdobędziesz uznanie, ale nie rób tego w tematach niezwiązanych z moją osobą bo to spam i tyle Beeniepatu
Możesz też zawsze napisać na pw do mnie i nie zachowywać się jak buc, ja nie gryze, ale lepiej robić za naczelnego krytyka bo po prostu to lubisz i tyle
Możesz też zawsze napisać na pw do mnie i nie zachowywać się jak buc, ja nie gryze, ale lepiej robić za naczelnego krytyka bo po prostu to lubisz i tyle
18.08.2022, 09:04
Bucem jest ktos kto w normalnej dyskusji nie ma innego argumentu jak wyzywac kogos. Duzo przed Toba jeszcze by merytorycznie rozmawiac. Bedziesz gadal bzdury to bede je zawsze prostowal, moze kiedys do Ciebie dotrze z czym masz problem. I dotyczy to kazdego. Nie jestes wyjatkowy. Konczymy temat. Pozdro
YOUR ATTORNEY
18.08.2022, 17:53
Taki jest między innymi cel tego tematu. Młode, niedoświadczone osoby, które traktują cpanie tylko i wyłącznie jak zabawę, patrząc na te wpisy, komentarze, opinie, będą mogły zobaczyć z czym tak naprawdę się mierzymy. Każdy daje od siebie jakieś słowo, nawet wymiana spostrzeżeń co do sensu tej rozmowy, jest czymś co może dać do myślenia.
19.08.2022, 08:59
Modafinil świetnie działa na taki nieco przecpany, ale juz prawie zdrowy łeb. Idealnie dziala, zero ujebania i klarowny speed i motywacja.