Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ADB-BUTINACA - Opinie o produkcie
13.09.2024, 10:50
Omnibus 1:30 to będziesz palić, a jak już się rozpalisz, to przy ostatniu 10g będziesz dopalać co 30 minut i już nawet spanie będzie mizernym efektem. Zrób sobie 1:20 i najwyżej będziesz dosypywać podkładu, jak będzie za mocne. Pamiętaj, że maczanke można osłabić, ale nie wyjdzie to ze wzmocnieniem.
Ogólnie to odradzałbym butinacę, poleciłbym chminace, albo 5f-adb.
Ogólnie to odradzałbym butinacę, poleciłbym chminace, albo 5f-adb.
Żeby nie spamować to odrazu spytam gdybym się ewentualnie zdecydował na któryś z wymienionych przez ciebie powyżej kana tam ulega proporcja jakimś zmianą czy tak jak butanice
13.09.2024, 11:25
chminace mozna 1:50 na spokojnie palić, 5fabd 1:60-70 nawet, lepszy profil działania, dłużej działają
chminaca dysocjacyjna, 5fadb dobry do ziemniaczenia w łóżku
chminaca dysocjacyjna, 5fadb dobry do ziemniaczenia w łóżku
13.09.2024, 11:48
16.09.2024, 19:14
(17.07.2024, 15:54)Mglus808 napisał(a): Od słonika jak brałem to robiłem 30/40 z tego adb butinaca ogólnie to do 50 można zrobić, wydaje mi się chyba że lepiej troszkę słabsze zrobić najwyżej zapalić jednego więcej niż za mocneja się tego trochę napaliłem w życiu to wiem co mówię, kiedyś nm2201 czyściocha z tytoniem próbowałem, nie polecam
A moim zdaniem to już lepiej zrobić nie 40 a 20 i dosypać sobie tytoniu niż zrobić 40 i palić 2 razy więcej podkładu

Takie pół na pół z tytoniem jest spoko :p
17.09.2024, 06:08
@"Inferno" dokładnie, idąc jego brakiem logiki, to pod koniec wora trzeba będzie jarać dwa, ale bongo i to pod rząd 
"wiem co mówię" xD
maczane można osłabić, ale wzmocnić nie da rady

"wiem co mówię" xD
maczane można osłabić, ale wzmocnić nie da rady
03.10.2024, 22:25
Adb butinaca back on stock hit me up if you need something at signal or telegram @thefrc
13.09.2025, 20:18
Moje ulubione palenie canna najlepsze według mnie tym bardziej od GR8 ChemS który jest liderem jeżeli chodzi o sklepy 
palę to i handluję tym od kilku dni w zamówieniu przyszło trochę więcej niż było zamówione
bardzo mocne palenie canna daje 100% że każdy będzie zachwycony
nie opiszę co jest po buchu bo każdy dobrze wie co to jest i jak działa
super sprawa schodzi szybko vendor ma kozak sort który promuje się sam
jakość najwyższa dopisuje szczyt góry lodowej na której szczycie znajduje się to canna
oraz cały sklep super obsługa paczka szybko na miejscu spoko pakowanie
10/10

palę to i handluję tym od kilku dni w zamówieniu przyszło trochę więcej niż było zamówione

bardzo mocne palenie canna daje 100% że każdy będzie zachwycony
nie opiszę co jest po buchu bo każdy dobrze wie co to jest i jak działa
super sprawa schodzi szybko vendor ma kozak sort który promuje się sam
jakość najwyższa dopisuje szczyt góry lodowej na której szczycie znajduje się to canna
oraz cały sklep super obsługa paczka szybko na miejscu spoko pakowanie
10/10