Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
(01.04.2025, 16:14)Lifeisbrutal napisał(a): A heluupiarz to co? To nie był piesek jego?
A czemu miałby być ? Gdyby on był jego pieskiem to śmiało można połowę tego forum podciągnąć pod piesków np Ducha 😄
(01.04.2025, 10:26)JureKiler napisał(a): Widzę że pies obronny dalej na straży nic się nie zmieniło
Jak piszesz o mnie to chętnie zobaczę gdzie ja go bronie 😄. Na razie to raczej ludzie którzy po nim jadą nie mają nic poza screenem i postami niektórych userow na zasadzie "bo on do mnie napisał jak do kobiety" 😁
02.04.2025, 08:22
(01.04.2025, 18:30)Lkupczyk12 napisał(a): Zamówiłem tam raz na początku działalności i amfę dostałem w miarę git. Zamówiłem ostatnio to samo i jakość dramat, praktycznie sama kofeina. Dostałem spory sampel nowego 4mmc i gorszego gowna w życiu nie jadłem. Działanie znikome, gryzie jak chuj. Ogólnie vendor już upadł
Ducha jak zgarnęli to okazało się, że mają chemika z prawdziwego zdarzenia. Collabo też mieli chemika, ale już nie - niby wylądował w szpitalu po wypadku przy pracy, potem gadanie że rezygnuje bo przydzielili go do wysyłania paczek (??? kto tam rozdziela pracę?) i nie chce stresu z tym związanego, bo 1 mała pomyłka i idzie do pierdla. Pewnie stąd amfa od nich to sama kofeina, wymieszali co im zostało z wypełniaczami i jazda. Do tego ZNOWU ich spec od pijaru angażuje się w wojenki itd. muszą być tam wszyscy ućpani chyba...
02.04.2025, 12:53
(02.04.2025, 07:04)Lukas1985 napisał(a): A czemu miałby być ? Gdyby on był jego pieskiem to śmiało można połowę tego forum podciągnąć pod piesków np Ducha 😄
Jak piszesz o mnie to chętnie zobaczę gdzie ja go bronie 😄. Na razie to raczej ludzie którzy po nim jadą nie mają nic poza screenem i postami niektórych userow na zasadzie "bo on do mnie napisał jak do kobiety" 😁
Niestety Lukas1985 ale to prawda, wystarczylo poczytac jego recenzje na temat poszczegolnych produktow np A-pvp ktora rowniez posiadal do nie dawna Highlife.
Testowalem ta alfe juz dawno, miala troche inna strukture ale kolor i zapach identyczny ale dzialanie glownie roznilo sie na zasadzie ktora wieksza stymulacje szybciej wjebie.
Dostal bana na glowne konto jak sie porwal z motyka na slonce, zaczal zakladac nowe i probowal udawac ze jest kims innym, z marnym skutkiem.
Nie prowokowany przez zadnego uzytkownika wchodzi i za kazdym razem odpierdala za przeproszeniem.
Jestes przeciez modem na Hajpie, to powinienes widziec jak sie chociazby na moj temat wypowiada, w dodatku debil skonczony matemetyki nie zdal skoro pisze ze w policji bylem, tak kurwa w wieku 16 lat sluzylem.
Ostatnio i wolnosc slowa zanika, nie przychylne posty gdzie ludzie opisywali po prostu dzialanie substancji byly bardzo szybko kasowane, kolejna rzecz to nie wiem co tam sie dzieje, ale niezly burdel musi byc skoro sklep pisze na kogo chce i co chce, gdzie jest mu to potem zwyczajnie puszczone bokiem jest troche nie na miejscu

Tak samo jak z tymi screenami bylo, wiesz zapewne ze wystarczy puscic zdjecie/skrin przez Photoshopa i moment ci pokazuje gdzie zdjecie zostalo zmienione, w jakim ksztalcie byl pixel
Do ciebie osobiscie nic nie mam naprawde, ale my przeciez to widzimy a rowniez doswiadczamy na forum, czy to zaczepek Heluupiarza pod jego kolejna maska, cholera wie po chuj przyszedl, ale musze przyznac ze jest pomyslowy lecz nie wiele z tego wynika.
Jeszcze w zeszlym tygodniu straszyl ze wrzuci skriny jak podobno do niego pisze i ze on pokaze jak go psami strasze

Nikt od nas z forum nie chodzi tam zaczepiac, czy tez zakladac po X kont zebny pospamic tutaj az do momentu w ktorym albo przegna pale, albo moderator mial krotszy lont, tam jeszcze jeden cichy wafelek tez byl ale nie wiem jaki nick ma na hajpie wiec generalnie mozna powiedziec ze nie istnieje, i watpie ze Heluupiarza ogarniecie bo zagrozenie mu banem nic nie da
Nikt nie jest doskonaly i bez wad czy skaz, ale miejmy odwage te niedoskonalosci zaakceptowac, zamiast udawac ze wszystko jest.
A tak ogolnie to mialem jeszcze skrina z rozmowy kogos z moderacji z collabo, no generalnie dziwnie bardzo to wygladalo
Czekam na drugi sezon tego show