Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Postępowanie przy zatrzymaniu.
24.06.2025, 20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2025, 20:29 przez Rweqerew333.)
To też nie jest wcale takie dobre wyjście... Chyba, że zaczniesz spierdalać w nocy i wrzucisz gdzieś pod zaparkowany samochód za winklem tak żeby nie widzieli - co by potem sobie to odebrać (raz tak miałem), później się wytłumaczyłem tylko, że uciekałem bo myślałem, że to jakieś karki chcą mnie napaść a ciemno było i nie widziałem xD
Bo tak to generalnie oni patrzą uważnie właśnie czy czegoś nie wyrzucasz.
Bo tak to generalnie oni patrzą uważnie właśnie czy czegoś nie wyrzucasz.
Wczoraj, 11:24
A gdy już zatrzymają i wezmą na pokój żeby pisać papiery, a Ty jesteś bez papugi to wypowiedz magiczne zdanie:
„NA TYM ETAPIE postępowania, odmawiam składania wyjaśnień”
Ważne jest na tym etapie, bo wpiszą to w papier i masz dowód, że to nie było tak, że w ogóle nie chcesz zeznawać. Nie chcesz zeznawać dopóki nie przyjedzie Twój papuga i będzie możliwość rozmowy.
„NA TYM ETAPIE postępowania, odmawiam składania wyjaśnień”
Ważne jest na tym etapie, bo wpiszą to w papier i masz dowód, że to nie było tak, że w ogóle nie chcesz zeznawać. Nie chcesz zeznawać dopóki nie przyjedzie Twój papuga i będzie możliwość rozmowy.
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
Wczoraj, 11:29
Przy zatrzymaniu walimy policjanta na brodę I uciekamy bo i tak gorzej nie może być a uciec mamy szansę
Be objective and honest.