Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stymulacja, problem.
23.08.2025, 23:41
Konrad Curze
Ty jak i autorka tematu chcący zakończyć dzień zakończmy go razem xD
Ja czekam aż wjadą ketryle popite hydro podkrapiane wcześniej pregabalina .
Ty jak i autorka tematu chcący zakończyć dzień zakończmy go razem xD
Ja czekam aż wjadą ketryle popite hydro podkrapiane wcześniej pregabalina .
Ketrel jeszcze hydroksyzyna dopierdalany? Bez sensu jak dla mnie
Jak juz kwetiapina jest antagonistą receptora h1, stąd wynika ten jej efekt nasenny przeciez, ktory jest nawet w malych dawkach rzedu 25 mg. Co tam ta hydroksyzyna ma zrobic czego nie robi juz kweta?
a co do opa - ciezko ci powiedziec co ci jest jak nie masz pojecia co bierzesz.
przejdzie ci. nic ci nie bedzie. gorzej ci sie nie zrobi - no chyba ze zaczniesz dorzucać
za parę godzin zaczniesz odczuwac pewnie normalne zmeczenie.
Jak juz kwetiapina jest antagonistą receptora h1, stąd wynika ten jej efekt nasenny przeciez, ktory jest nawet w malych dawkach rzedu 25 mg. Co tam ta hydroksyzyna ma zrobic czego nie robi juz kweta?
a co do opa - ciezko ci powiedziec co ci jest jak nie masz pojecia co bierzesz.
przejdzie ci. nic ci nie bedzie. gorzej ci sie nie zrobi - no chyba ze zaczniesz dorzucać
za parę godzin zaczniesz odczuwac pewnie normalne zmeczenie.
24.08.2025, 14:07
Rzadko to robię, ale podpisuję się pod tym co napisał horsii
Zakładając, że nie złopiesz tego typu subst od lat i masz małe doświadczenie to jest to normalna reakcja organizmu na takie ilości ( prawdopodobnie ketona jakiegoś )
jakby to był nep/hex/alfa + dawki o których piszesz raczej byś tu z nami nie rozmawiała
zwykłe metabolity - schodzą jakiś czas, zjedz coś, weź witaminki jak masz, pij słodkie napoje.
No i - nie kupuj nie znanego, bo nawet jakby się coś stało, to byś nie wiedziała komu co powiedzieć co wzięłaś, i jak temu zaradzić.
Zakładając, że nie złopiesz tego typu subst od lat i masz małe doświadczenie to jest to normalna reakcja organizmu na takie ilości ( prawdopodobnie ketona jakiegoś )
jakby to był nep/hex/alfa + dawki o których piszesz raczej byś tu z nami nie rozmawiała
zwykłe metabolity - schodzą jakiś czas, zjedz coś, weź witaminki jak masz, pij słodkie napoje.
No i - nie kupuj nie znanego, bo nawet jakby się coś stało, to byś nie wiedziała komu co powiedzieć co wzięłaś, i jak temu zaradzić.
Jestem, i mam się prawie dobrze. Piszę "prawie" gdyż czuję się ogólnie zmęczona. Co do tematu. Z początku wzięłam pod uwagę stymulację, ale wgryzając się głębiej w temat, i biorąc pod uwagę inne efekty uboczne które zauważyłam, dochodzę do wniosku że mógł wystąpić efekt wyprania z dopaminy. W przypadku tegoż zjawiska, mamy doczynienia z różnymi problemami, w tym z problemem zasypiania. Mogę się mylić, ale biorąc pod uwagę czas jaki minął od ostatniej kreski, jak i ilość środka to mało która substancja tak długo by działała. No chyba że byłaby mowa o metaamfetaminie. A to raczej nie przypominało tego.
Oczywiście jest to tylko moja teza, która niekoniecznie może pokrywać się z rzeczywistością.
DarkSonia to nie tak że mam małe doświadczenie. Z reguły unikam kupowania czegokolwiek z ulicy. Ale tym razem druid niby był sprawdzony. Korporacyjny dostawca od dłuższego czasu. Mało tego, każde substancje, nawet te kupowane tutaj u forumowych partnerów, przepuszczam przez domowe laboratorium w postaci odczynników. I tak też było i tym razem. Wykazało że to jakiś keton. Piszę "jakiś" gdyż ciężko było w 100% wskazać co to jest dokładnie. Patrząc na efekty, obstawiam że mogłaby to być jakaś 3 cmc. Z racji że poraz pierwszy spotkałam się z taką reakcją organizmu, to trochę się przestraszyłam, stąd moje zapytanie padło w tym dziale
I jeszcze jedna rzecz która mi lampę zapaliła. Nigdy do końca też nie wiemy czy np w 10gr załóżmy 3 cmc, nie ma dorzuconego czegoś innego co kończyło się druidowi, a nie miałby zbytu ze względu na marginalną ilość. Trochę to przedstawiłam w zagmatwanym języku, wybaczcie
, ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
Oczywiście jest to tylko moja teza, która niekoniecznie może pokrywać się z rzeczywistością.
DarkSonia to nie tak że mam małe doświadczenie. Z reguły unikam kupowania czegokolwiek z ulicy. Ale tym razem druid niby był sprawdzony. Korporacyjny dostawca od dłuższego czasu. Mało tego, każde substancje, nawet te kupowane tutaj u forumowych partnerów, przepuszczam przez domowe laboratorium w postaci odczynników. I tak też było i tym razem. Wykazało że to jakiś keton. Piszę "jakiś" gdyż ciężko było w 100% wskazać co to jest dokładnie. Patrząc na efekty, obstawiam że mogłaby to być jakaś 3 cmc. Z racji że poraz pierwszy spotkałam się z taką reakcją organizmu, to trochę się przestraszyłam, stąd moje zapytanie padło w tym dziale

I jeszcze jedna rzecz która mi lampę zapaliła. Nigdy do końca też nie wiemy czy np w 10gr załóżmy 3 cmc, nie ma dorzuconego czegoś innego co kończyło się druidowi, a nie miałby zbytu ze względu na marginalną ilość. Trochę to przedstawiłam w zagmatwanym języku, wybaczcie
, ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
25.08.2025, 13:54
Ciśnienie podwyższone do 171 
Ja przy 193/102 przepalałem żarówę po alficy bo czułem niedobór stymulacji.
Jeszcze jakiś agent tu pisał o Xanaxie 0.25mg w SŁOICZKU. Same hity

Ja przy 193/102 przepalałem żarówę po alficy bo czułem niedobór stymulacji.

Jeszcze jakiś agent tu pisał o Xanaxie 0.25mg w SŁOICZKU. Same hity
26.08.2025, 06:48
Walenie benzo po dragach to największa głupota jaka może być, raz że nawet jak się zaśnie to nie nie jest to sen z kategorii regenerujących.
Nie polecacie nikomu kurwa brania benzo jako remedium po stimach bo wam będę wpierdala warny, każdemu jak leci
Nie polecacie nikomu kurwa brania benzo jako remedium po stimach bo wam będę wpierdala warny, każdemu jak leci
27.08.2025, 21:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2025, 21:42 przez Konrad Curze.)
DarkSonia
"Rzadko to robię, ale podpisuję się pod tym co napisał horsii "
Mogłabyś powiedzieć czemu. Patrząc na posty informacyjne od Horsiego są merytoryczne, wartościowe i ciekawe. Do tego blog dopalowa w większości jest stworzony przez niego i jest jednym z lepszych ogólnych informacji na temat danej substancji, jakie do tej pory znalazłem.
Nie jest moją intencją żaden atak w Twoją stronę, czysta ciekawość.
Epsiakos Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl na ten temat. Był wątek o tym, ale jak go wertowałem za wiele konkretów nie padło a sam (jak widać błędnie) stosuję to remedium.
"Rzadko to robię, ale podpisuję się pod tym co napisał horsii "
Mogłabyś powiedzieć czemu. Patrząc na posty informacyjne od Horsiego są merytoryczne, wartościowe i ciekawe. Do tego blog dopalowa w większości jest stworzony przez niego i jest jednym z lepszych ogólnych informacji na temat danej substancji, jakie do tej pory znalazłem.
Nie jest moją intencją żaden atak w Twoją stronę, czysta ciekawość.
Epsiakos Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl na ten temat. Był wątek o tym, ale jak go wertowałem za wiele konkretów nie padło a sam (jak widać błędnie) stosuję to remedium.