Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zolpidem (Nasen)
21.07.2022, 14:33
A czego nie podbija
Ja to polecam w mixie z gramem pregabaliny, wszystkie obrazki w 3D widzialem
Ja to polecam w mixie z gramem pregabaliny, wszystkie obrazki w 3D widzialem
17.11.2022, 19:16
Jak raz jechałem autem na zolpidemie do domu to siedzenia do mnie mówiły i las szeptał w około xD
30.09.2023, 11:21
To co daje zolpidem to coś cudownego xD 30mg i świat się u mnie na lewą stronę wykręca
kocham piwo
30.09.2023, 16:26
swo002 a probowales duze dawki? bo u mnie po 80mg wziete na sen o 22 (odstawialem alko) tylko na sen, godzine przed planowanym spankiem spowodowalo tyle, ze meczylem sie do 3 w nocy, okazalo sie ze lunatykowalem, poszedlem do pokoju dominikow i stalem w futrynie 15 minut bez celu, a sam sen byl bardzo plytki
Maniek moj post o zolpidemie tez zniknal bodajze, bo opisywalem, jak na mnie zadzialalo 80mg, ktore tylko wprowadzily w stan lunatykowania
Maniek moj post o zolpidemie tez zniknal bodajze, bo opisywalem, jak na mnie zadzialalo 80mg, ktore tylko wprowadzily w stan lunatykowania
21.10.2023, 15:46
Rozumiem, że zolpi na benzo-tolerkowców nie ma prawa zadziałać psychodelicznie ? Niestety posiadam chorą tolerancje na BZD i nie dane mi było poczuć nasena/stillnoxu, a szkoda - poczułbym ten powiew psychodeli, bo ma to wg. mnie potencjał do miksów... No nic, trza czasem odpuścić
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
21.10.2023, 16:21
z moim zezłomowanym GABA A branie zolpi mija się z celem, po 60mg nie poczułem praktyczne nic, poza lekkim efekem przeciwlękowym i uczuciem jakbym stracił może z 20 pkt. IQ.
Cannapv
Nie jest do śmieci.
Nasennie jest bardzo skuteczny, świetnie usypia, ale trochę spłyca sen.
Jak masz problemy ze snem, to jedz jakieś neurolepy, które w małych dawkach są selektywne do receptorów histaminowych.
Nie jest do śmieci.
Nasennie jest bardzo skuteczny, świetnie usypia, ale trochę spłyca sen.
Jak masz problemy ze snem, to jedz jakieś neurolepy, które w małych dawkach są selektywne do receptorów histaminowych.
16.11.2025, 21:11
Ostatnio uratowało mi życie, bo za bardzo przegiąłem i mi mózg odpierdalał xd
Na szczęście znalazłem tabletkę i poszedłem lulać, tak to nie wiem jak skończyłyby się moje schizy.
Witajcie po mej długiej nieobecności tutaj ♥️
Na szczęście znalazłem tabletkę i poszedłem lulać, tak to nie wiem jak skończyłyby się moje schizy.
Witajcie po mej długiej nieobecności tutaj ♥️
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność