Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Prośba o likwidację mojego konta
31.05.2026, 14:54
Siema, to już czas na zakończenie mojej aktywności na tym forum.
Proszę o usunięcie mojego konta.
Decyzja jest już przemyślana i ostateczna.
Dzięki.
Proszę o usunięcie mojego konta.
Decyzja jest już przemyślana i ostateczna.
Dzięki.
31.05.2026, 22:26
mordeczko a co się stało, że usuwasz konto? Mimo wszystko powodzenia i dużo farta w życiu!
31.05.2026, 23:01
Podjął 50 decyzję o tym, że nie chce już więcej ćpać.
Nie zrozumiem nigdy "przypieczętowywania" swojego zakończenia ćpania usuwaniem konta, szczególnie że w 90% i tak wracają.
Jeśli ktoś chce przestać, to przestanie, z kontem na forum i bez niego.
Nie zrozumiem nigdy "przypieczętowywania" swojego zakończenia ćpania usuwaniem konta, szczególnie że w 90% i tak wracają.
Jeśli ktoś chce przestać, to przestanie, z kontem na forum i bez niego.
31.05.2026, 23:50
też mi się wydaje, że jak ktoś chce zrobić detoks albo całkiem rzucić to jeden chuj czy z kontem na forum czy bez
03.06.2026, 09:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.06.2026, 09:36 przez DrakoMalfoy.)
doxyou chciałeś napisać, że w 99% wracają bo nie wracają tylko ci co są św pamięci
15.06.2026, 09:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2026, 09:52 przez kiertnik82.)
(31.05.2026, 23:01)doxyou napisał(a): Podjął 50 decyzję o tym, że nie chce już więcej ćpać.Powiem Ci, że czasami to może pomóc. Ja też poprosiłem o usunięcie konta, ale ostatecznie pozmieniałem hasła na takie, których nie pamiętałem i usunąłem maila na które było założone konto. Gdy przychodziła mi myśl, żeby może zerknąć na forum to często mi się nie chciało zakładać nowego konta, a niektóre działy mają ograniczenia w ich przeglądaniu bez konta. I tak minął rok, aż w końcu ponownie zawitałem na forum. Wiadomo, że jak ktoś chce ćpać to będzie i tutaj przede wszystkim głowa i nastawienie robi robotę, a usunięcie konta można potraktować jedynie jako dodatkowe narzędzie do tego, żeby było łatwiej.
Jeśli ktoś chce przestać, to przestanie, z kontem na forum i bez niego
Ja osobiście mam tak, że przeorganizowuje swoje życie tak, żeby temat dragów w ogóle się nie pojawiał gdy nie chce polecieć, a jakbym zaczął wchodzić na forum w tym okresie to działa na mnie jako pewnego rodzaju wyzwalacz, który prowadzi do zamówienia.