Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTYWNOŚĆ i SAMPELE
24.07.2022, 08:13
(24.07.2022, 06:19)kajabuza napisał(a): SZYDERCA tak. Cholera tak!!!
Według mnie Maniek zajebiście sobie daje radę i póki nie mamy aktywnych 24h 1.000.000.000 użytkowników jest git jak jest.
Hulerkfow23 zbanowany? So Cię stało?
Co do tematu to oczywiście nie wyssane z palucha wizje z nikąd, tylko wynik obserwcji, uważania na lekcjach i chęci wsparcia czy coś xd Delikatnie dane do zrozumienia tu i tam 🙃🤭
a nie dziwi cie ze nagle zniknal? pamietasz ze to on zajmowal sie akcjami samplowymi?
24.07.2022, 17:11
Mi się wydaje, że wpadł w ciąg i nie chciało mu się zajmować forum, albo miał ważniejsze sprawy i zaniedbywał obowiązki - pamiętam ostatni tydzień co był, to nie było rozdanych nagród, dopiero Maniek się odezwał po tygodniu i ogarnął sprawę
GENERALNIE to by było mile ze strony forum gdyby jakiś wątek informujący założyć i krótkie info nam dać.
Hulerkfowa23 nie miałem okazji poznać, ale jakby 💸Maniek nagle opuścił forum bez informacji chociaż czy jest opcja że wróci czy "foreva baybay" i miał bym żyć w niepewności, to od razu bym się rozchlał pewnie i wylądował na dnie jak Myśliwce umocowane to tonącego lotniskowca.
.
Hulerkfowa23 nie miałem okazji poznać, ale jakby 💸Maniek nagle opuścił forum bez informacji chociaż czy jest opcja że wróci czy "foreva baybay" i miał bym żyć w niepewności, to od razu bym się rozchlał pewnie i wylądował na dnie jak Myśliwce umocowane to tonącego lotniskowca.
.
24.07.2022, 18:38
Co prawda po weekendzie jestem zniszczony jak czołg radziecki pod Stalingradem, ale mimo tego jakoś nie potrafię nadążyć za myśleniem autora tego wątku
24.07.2022, 19:29
A co do drugiego moderatora to pisałem już w innym wątku na podobne zadane pytanie: hulerk nie zniknął nagle, tylko po którymś jak mniemam "ciężkim" weekendzie. Potem sporadycznie logował się na forum, ale z racji tego, że nic nie robił na forum postanowiliśmy wręczyć mu swego rodzaju L4 na dłuższy czas - niech sobie odpocznie i nabierze dużo sił i zdrowia
Panie Maniek z 5 raz podchodzę do wyjaśnień ale zawsze w połowie się zawieszam na jakimś rymie bo wkrętka w rymeńka.
1 fragment ironicznie przedstawiony sposób myślenia SCAMANÓW
2 to ZWYKŁY ale sprytny i wiarygodny chyba troll xD/ciekawe kto testował xd/
3. Cały dzień dzisiaj miałem pecha 😒
Wstałem lewą nogą...
No i się wyjebałem, ale to totalnie 🥺
1 fragment ironicznie przedstawiony sposób myślenia SCAMANÓW
2 to ZWYKŁY ale sprytny i wiarygodny chyba troll xD/ciekawe kto testował xd/
3. Cały dzień dzisiaj miałem pecha 😒
Wstałem lewą nogą...
No i się wyjebałem, ale to totalnie 🥺
08.07.2025, 10:19
(24.07.2022, 07:25)Kajabuza napisał(a): Mnie zastanawia... Po co ludzie wciąż zabijają cebule skoro zawsze płaczą przy tym bo im przykro?
A może ta cebula miała męża, dzieci, plany i marzenia do spełnienia???
Rządam więcej EMPATII!!
WĄTEK:
Jak któraś z takich osób potrzebuje pomocy przy byciu aktywnym to niech napisze, a dam kilka wskazówek i porad. Ale sample moje. Zresztą to nie o nie chodzi. Co prawda to prawda. 😎
Moze miala meza co jej szeptal do ucha na polu , tss.. kochanie jak to wszystko wykielkuje to zabierzemy dzieci do skrzynki na kompost i zaczniemy nowe zycie
Lepsze jest o pająku.
Pająk chronil Cie od owadow jak regex, tylko konkretne typy blokowal a inne wpuszczal
ale to nie jego lzy , to cebula placze,
placzesz razem z nią ...
ale nie z empatii tylko chemii a pająk?
No japierdole.
Ma osiem nóg ale serce jedno
i ono pęka. cały dzień chodził po ścianie, robił zabezpiedczenia jak firewall a przyjdzie czlowiek w polarze
Nic od Ciebie nie chciał
a Ty co?
Pach!
z kapcia/gazety z butelką... kurwa pajak i jeb
on widzi cien, probuje uciec, i rozkmina:
Co zrobilem? Czemu? To za to ze zszedlem po firance na parapet?
- mial samice z 300 jajami ktore mialy sie wykluc wlasnie w tym parapecie..
Takze nastepnym razem sie zastanow zanim pokroisz jak cebule kogos albo zgnieciesz,
moze ten ktos mial plan? jak pająk?
Jak Ty,
Jak ja,
Jak każdy

Ja jestem aktywny,
nawet aktywnosc odkrylem w profilu i widac ze cpunek nie spi