Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-meo-PCE
02.07.2022, 08:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2022, 11:28 przez dekadan89.
Powód edycji: Poprawka
)
3-metoksyeticyklidyna (znana również jako metoksyeticyklidyna i 3-MeO-PCE ) jest nową substancją dysocjacyjną z klasy arylocykloheksyloamin , która po podaniu wywołuje efekty dysocjacyjne i halucynogenne . Jest strukturalnym analogiem PCE . (cvytat z narkopedi)
3meopce rozkręca się do dwóch godzin, peak to ok 2h i później jeszcze trzyma ale już nie ma tej Zabawy którą tygryski lubią najbardziej. Fajne ciepełko czuć choćby coś z opio miało wspólnego no i efekty to czarne wizje przy zamkniętych oczkach bo nie widzę sensu wchodzić w lot z otwartymi, no i standardowe latanie typu ''lecę gdzie chcę'' Choć kluczową rolę napędu odrzutowca to muzyka. Przy Zenku Martyniuku nawet silnik pewnie nie odpali. występuje duża bezsenność ''po'' ale ja nie mam akurat z tym problemu tylko to kwadratowe widzenie mnie w****a i nie wiem jak odczytać godzinę na tel bo cyferki wydają się obce. Po prostu nie rozumiem co to znaczy jak jest 9:30 jestem świadomy tego czasu ale nie ogarniam tych cyfr. Najlepiej bonzo i spać albo się pomęczyć/ Niektórym drugi dzień może stać pod znakiem zapytania.
Jakieś 8 h po zażyciu mogę się pokazać wśród innych choć problemy z chodzeniem dalej zauważalne (idę albo nie idę)
Ja startuje od 30mg ew dożuta w trakcie 10-15mg
Imo najlepszy podajnik to kindybał(donosowo)
Całkowity czas działania to 3 do 5h a z efektami po do 48h ale jak wyżej ja po 8h mogę już być względnie funkcjonalny.(choć chodzę jak kaczka)
3meopce rozkręca się do dwóch godzin, peak to ok 2h i później jeszcze trzyma ale już nie ma tej Zabawy którą tygryski lubią najbardziej. Fajne ciepełko czuć choćby coś z opio miało wspólnego no i efekty to czarne wizje przy zamkniętych oczkach bo nie widzę sensu wchodzić w lot z otwartymi, no i standardowe latanie typu ''lecę gdzie chcę'' Choć kluczową rolę napędu odrzutowca to muzyka. Przy Zenku Martyniuku nawet silnik pewnie nie odpali. występuje duża bezsenność ''po'' ale ja nie mam akurat z tym problemu tylko to kwadratowe widzenie mnie w****a i nie wiem jak odczytać godzinę na tel bo cyferki wydają się obce. Po prostu nie rozumiem co to znaczy jak jest 9:30 jestem świadomy tego czasu ale nie ogarniam tych cyfr. Najlepiej bonzo i spać albo się pomęczyć/ Niektórym drugi dzień może stać pod znakiem zapytania.
Jakieś 8 h po zażyciu mogę się pokazać wśród innych choć problemy z chodzeniem dalej zauważalne (idę albo nie idę)
Ja startuje od 30mg ew dożuta w trakcie 10-15mg
Imo najlepszy podajnik to kindybał(donosowo)
Całkowity czas działania to 3 do 5h a z efektami po do 48h ale jak wyżej ja po 8h mogę już być względnie funkcjonalny.(choć chodzę jak kaczka)
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
jak czytam ten opis dekadan89 to nie wiem czy czytam post o 3-meo-pce czy 3-meo-pcp.
3-meo-pce nie ma nic wspólnego z receptorami opioidowymi, rozkręca się szybko stosunkowo do 3-meo-pcp - góra 5 min pierwsze efekty, ~20min full vs. 3-ho-pcp, czekanie 40-80 min.
z kolei mówisz o bezsenności a ona występuje po 3-meo-pce, bo jest SNDRA, czy tam SDRA, nie pamiętam już.
to jak to w końcu jest
3-meo-pce nie ma nic wspólnego z receptorami opioidowymi, rozkręca się szybko stosunkowo do 3-meo-pcp - góra 5 min pierwsze efekty, ~20min full vs. 3-ho-pcp, czekanie 40-80 min.
z kolei mówisz o bezsenności a ona występuje po 3-meo-pce, bo jest SNDRA, czy tam SDRA, nie pamiętam już.
to jak to w końcu jest
25.09.2022, 19:00
horsii pisalem o 3meopce bo tylko te mialem na pokladzie z dwoch miejsc i odczucia opisalem jak ja je postrzegam.. W pelni rozjrecenie mialem na mysli kiedy normalne widzenie zmienia sie w peryferyjne i moge juz tylko sie polozyc i odleciec z trippyshit na uszach. Prawda dziala niemal natychmiast ale bynajmniej ja do odpalenia pojazdu z wlasna grawitacja potrzebuje troche czasu kiedy inni po ho pce sa aktywni na kanale i wypisujac rafosnie przez caly czas "daj kurwa link"
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
25.09.2022, 23:14
dekadan89 "daj link" było po 3-ho-pcp. @"PUDZILLA" potwierdź
ale z tym opioidowym grzaniem to musiało ci się grubo zdawać, alboś nie przetrzeźwiał do końca po innych czapogenach, bo tylko 3-ho-pcp ma sensowne, w pewnym stopniu odczuwalne (i mimo tego nie jakieś potężnie grzejące jak kaloryfer) działanie na rec. opioidowe. 3-meo-pce poza tym że dyso, to odpowiada m.in. za wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy, ale z opio nic tam nie ma.
ale z tym opioidowym grzaniem to musiało ci się grubo zdawać, alboś nie przetrzeźwiał do końca po innych czapogenach, bo tylko 3-ho-pcp ma sensowne, w pewnym stopniu odczuwalne (i mimo tego nie jakieś potężnie grzejące jak kaloryfer) działanie na rec. opioidowe. 3-meo-pce poza tym że dyso, to odpowiada m.in. za wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy, ale z opio nic tam nie ma.
Cytat:The drug also has high affinity for the μ-opioid receptor (MOR) (Ki = 39–60 nM) in animal test subjects,[3][4][5][6] the κ-opioid receptor (KOR) (Ki = 140 nM),[5] and the sigma σ1 receptor (Ki = 42 nM; IC50 = 19 nM),[5][7][8][9] whereas it has only low affinity for the δ-opioid receptor (Ki = 2,300 nM).[5] The high affinity of 3-HO-PCP for opioid receptors is unique among arylcyclohexylamines and is in contrast to PCP, which has only very low affinity for the MOR (Ki = 11,000–26,000 nM; 282- to 433-fold difference) and the other opioid receptors (Ki = 4,100 nM for the KOR and 73,000 nM for the DOR)