Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
02.12.2025, 06:20
Dzień dobry, od razu mówię Że dziękuję Pablo za możliwość testowania
Moja opinia na temat NEP będzie już kolejną któraś opinią z rzędu i co mogę więcej powiedzieć, sort trzyma cały czas ten sam fason, czyli petarda. Leciałem 2-3 nocki na tym sprzęcie i wszystko grało jak powinno, do rzutki były co godzinę, półtorej godziny, libido bardzo wysoko oraz speed i nieogar w głowie. Temat dobrze się kruszy bezproblemowo, lekki chemiczny zapach ale nie jakoś szczególnie przeszkadzający. Moim zdaniem to jest najlepszy NEP z wszystkich ma forum, brałem kilka i ten zawsze najdłużej trzyma i libido jest największe. Polecam
Moja opinia na temat NEP będzie już kolejną któraś opinią z rzędu i co mogę więcej powiedzieć, sort trzyma cały czas ten sam fason, czyli petarda. Leciałem 2-3 nocki na tym sprzęcie i wszystko grało jak powinno, do rzutki były co godzinę, półtorej godziny, libido bardzo wysoko oraz speed i nieogar w głowie. Temat dobrze się kruszy bezproblemowo, lekki chemiczny zapach ale nie jakoś szczególnie przeszkadzający. Moim zdaniem to jest najlepszy NEP z wszystkich ma forum, brałem kilka i ten zawsze najdłużej trzyma i libido jest największe. Polecam
![[Obrazek: image.png]](https://i.postimg.cc/50MZmVgg/image.png)
Ładne, białe, kruche kryształy, gdzieniegidzie przezroczyste, odbijają śwatło w niektórych miejscach. Fajnie to wygląda az szkoda troche je rozwalać. Niestety nie widać tego na zdjęciach powyżej, bo mój telefon ma aparat chujowy jak barszcz, a i też oświetelenie pozostawiałoby troche do życzenia, no ale...
Praktycznie bezzapachowy, w porównaniu do innych b-k, tak to ma ten tylko taki delikatny zapach charakterystyczny dla tej substancji. Chyba każdy zainteresowany wie jaki.
Aplikacja nie boli, nie ma betonu po używaniu, ładnie wchodzi tą drogą podania. Dawkowałem 30-50 mg. Do 10, góra 15 minut już jest dobrze rozkręcony i działanie u mnie utrzymuje się 2,5h średnio, tolerkę mam taką no troche większa niż mała ale bez przesady
Jak to się mowi - "można pobierać" xd

![[Obrazek: obraz-2025-12-13-211840840.png]](https://i.ibb.co/S49M8Zvv/obraz-2025-12-13-211840840.png)