Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania
31.05.2024, 23:29
na prawdę żyjesz marzeniami, to nie jest ta sama konfederacja co kiedyś, zobaczysz zresztą po eurowyborach, nie siedzę od wczoraj w polityce
ja tylko mówię, żebyś pamiętał na kogo oddasz głos
kot_kreskowy
ja tylko mówię, żebyś pamiętał na kogo oddasz głos
kot_kreskowy
Wybieranie najmniejszego zła...to je dopiero genialny pusty slogan ...only mlode-foki young seal'e, ratlerki ujadajace bezzebnie from mlodziezy wszech-konfy
Sp. Joziu Pilsudski w punkt podsumowal kondycje naszego Narodu "Narod wspanialy, tylko ludzie kurwy" ;-)
Sp. Joziu Pilsudski w punkt podsumowal kondycje naszego Narodu "Narod wspanialy, tylko ludzie kurwy" ;-)
01.06.2024, 13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.06.2024, 13:30 przez kot_kreskowy.)
LOBO
Gdyby nie te ratlerki to chuja byś wiedział co się wokół dzieje, bo żadne media o niczym nie mówią, co jest oczywiście zgodne z narracją grup rządzących.
Kurwa, popis zafundował nam przyjazd opalonych przyjaciół z bliskiego wschodu a teraz obydwie partie robią z siebie obrońców polskich dziewic, szczekając wszędzie jacy to oni nie są zajebiści bo zablokują pakt migracyjny...😂
To są te unijne wartości, które przyjmujemy w zamian za kpo😎
Wypierdalać...
I taki bonusik
https://youtube.com/shorts/im_bO054yI4?s...VmOXN8khgw
Gdyby nie te ratlerki to chuja byś wiedział co się wokół dzieje, bo żadne media o niczym nie mówią, co jest oczywiście zgodne z narracją grup rządzących.
Kurwa, popis zafundował nam przyjazd opalonych przyjaciół z bliskiego wschodu a teraz obydwie partie robią z siebie obrońców polskich dziewic, szczekając wszędzie jacy to oni nie są zajebiści bo zablokują pakt migracyjny...😂
To są te unijne wartości, które przyjmujemy w zamian za kpo😎
Wypierdalać...
I taki bonusik
https://youtube.com/shorts/im_bO054yI4?s...VmOXN8khgw
No tak oni ukazuja "obiektywna" prawde objawioną...;-) cenie inne zrodla informacji, ostatnio jestem pasjonatem Al-Kaida TV ;-)
W erze keinen grenzen, warto sprawdzic u kilku zrodel innych, wypuszczoną w eter wiadomosc...
Dla osoby z moim wyksztalceniem, na obecnej scenie politycznej, nie ma godnej uwagi opcji... 😎
...a co do cytatu Pilsudskiego, minelo prawie 100 lat i co? i nic sie kurwa nie zmienilo
W erze keinen grenzen, warto sprawdzic u kilku zrodel innych, wypuszczoną w eter wiadomosc...
Dla osoby z moim wyksztalceniem, na obecnej scenie politycznej, nie ma godnej uwagi opcji... 😎
...a co do cytatu Pilsudskiego, minelo prawie 100 lat i co? i nic sie kurwa nie zmienilo
01.06.2024, 17:01
(01.06.2024, 16:28)LOBO napisał(a): Dla osoby z moim wyksztalceniem, na obecnej scenie politycznej, nie ma godnej uwagi opcji... 😎
Dla mnie też nie, ale nie zamierzam siedzieć bezczynnie i czekać aż wprowadzą w życie swój kurewski a zarazem wyniszczający nas - zwykłych ludków plan, bo to będą takie koszta, ktore się fizjologom nie śniły, jak to mawia Ferdynand...