Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
VPNy - który najlepszy
bongos nie, pierwszy raz o tej akcji słysze. Tak czy inaczej, dobrz wiedzieć.
Ale nawet biorac pod uwage twoje podejrzenia, to chyba wciaz wypadaja lepiej niz wszystkie vpny nalezące do kape technologies (mossad)
Ale nawet biorac pod uwage twoje podejrzenia, to chyba wciaz wypadaja lepiej niz wszystkie vpny nalezące do kape technologies (mossad)
27.07.2025, 19:08
Testowałem Proton VPN i działa spoko za free.
Ostatnio też pobrałem apke Orbot, polecam sprawdzić.
Ostatnio też pobrałem apke Orbot, polecam sprawdzić.
27.07.2025, 19:26
Proton VPN za free xD nie polecam, rozłącza się co chwilę. Jakieś kilka miesięcy wstecz ta opcja serio działała git teraz jest lipa.
27.07.2025, 19:35
Proton nie ma tego vpna za free przypadkiem od niedawna? bo cos mi nie gra z tymi paroma miesiacami...
27.07.2025, 19:45
No ja kojarzę to od jakiś dwóch miesięcy ale z tego co wiem to działa już od lat... Bo od jakiegos 2017 ⋮D
https://protonvpn.com/blog/free-vpn-service-launch
https://protonvpn.com/blog/free-vpn-service-launch
27.07.2025, 19:52
(27.07.2025, 19:35)horsii napisał(a): Proton nie ma tego vpna za free przypadkiem od niedawna? bo cos mi nie gra z tymi paroma miesiacami...
Ma darmowy od kilku miesięcy, kiedyś często korzystałem i można było wybrać praktycznie każdy kraj. Teraz jest dostępne kilka darmowych kraji.
10.01.2026, 05:46
Jezus Maria, bal bym sie korzystać z ProtonVPN a tym bardziej tego darmowego. Ale oki,
W sumie jeśli mial bym cos polecić to mullvad wlasnie z protokolem wireguard.
A co do niautoryzowanego dostępu do informacji jakie requsty wykonuje komputer oraz jakie treści i dane przesyłasz. Przez osoby trzecie, pomijając ISP, Dostawce VPN.
Wszystko zalezy od używanego protokołu i jakości szyfrowania jakie dostarcza uslugodawca VPN.
najwieksza szansa ze kto kolwiek obcy dostanie takie informacje po przez złamanie naszego klucza zapewnia protokol OpenVPN.
Nie chce wchodzić w technikalia i tłumaczyć bo to rozległy temat.
Osobiście używam openVPN tylko w przypadku gdy chce osiągnąć efekt.
Ze moj isp widzi moje ruchy jako logowania z vpn podczas gdy tak naprawdę używam Tora a strona finalnie widzi mnie jako prawidłowy adres IP tak zwany residential.
W sumie jeśli mial bym cos polecić to mullvad wlasnie z protokolem wireguard.
A co do niautoryzowanego dostępu do informacji jakie requsty wykonuje komputer oraz jakie treści i dane przesyłasz. Przez osoby trzecie, pomijając ISP, Dostawce VPN.
Wszystko zalezy od używanego protokołu i jakości szyfrowania jakie dostarcza uslugodawca VPN.
najwieksza szansa ze kto kolwiek obcy dostanie takie informacje po przez złamanie naszego klucza zapewnia protokol OpenVPN.
Nie chce wchodzić w technikalia i tłumaczyć bo to rozległy temat.
Osobiście używam openVPN tylko w przypadku gdy chce osiągnąć efekt.
Ze moj isp widzi moje ruchy jako logowania z vpn podczas gdy tak naprawdę używam Tora a strona finalnie widzi mnie jako prawidłowy adres IP tak zwany residential.
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e