Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
15.12.2025, 00:16
Nep słodziutki wapo przy dobrym wapo pamiętajcie gonić krople trzeba . Ja już czekam na to a zaś sniffek trochę rozwala aż dopamina kupię ale sorcik mega dobry
28.12.2025, 17:13
Jak obecny sort ? Ktoś ma świeże doświadczenia z Nepalczykiem ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.12.2025, 09:22
piotrkolo12345
Też tak założyłem, rakieta podobno mimo mrozów, śnieżycy, czy gołoledzi leci.
High-LifeMarket wysyłają podobno rakiety manewrujące.Oj manewrują i to jak.
Też tak założyłem, rakieta podobno mimo mrozów, śnieżycy, czy gołoledzi leci.
High-LifeMarket wysyłają podobno rakiety manewrujące.Oj manewrują i to jak.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.01.2026, 19:03
z informacji wywiadu dopalowo szturmowego wynika iż na północy kraju możliwe opóźnienia, reszta kraju bezpieczna [ póki co ]
12.01.2026, 08:50
Siemka, jak aktualny sort? Ten sam czy jakiś inny?
Szkoda, no cóż ale może dlużej wyczekiwane będzie smakować. Fajnie jakby na stronie bylo napisane czego np na stanie nie ma
Szkoda, no cóż ale może dlużej wyczekiwane będzie smakować. Fajnie jakby na stronie bylo napisane czego np na stanie nie ma
2 godzin(y) temu
Siemka, tydzień temu testowałem NEP od HL. temat trochę się różni od wczesni sortów, jest bardziej kryształowy niż puchowy. Uważam, że NEP poprawił się pod względem działania. Duże libido, trochę nachalny speed. Temat nie podrażnia nosa. Waliłem tak jakoś 0.1-0.2 w końcowej fazie. Czas lotu 5 dni, ale zwała znikoma, 2 dni przelezane w łóżku. Pozdrawiam forum i polecam ten NEP, cena sztos do działania. Zdjęcia nie robiłem bo generalnie wygląda podobnie do wcześniejszych