Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
trup raport
Tak, jeszcze do tego nie doszedłem, póki co jestem na ustawieniach notepada bo w międzyczasie robiłem też inne ustawienia
Mówię wezmę rozdzialke zmienie będzie inaczej widać.
Kurwa 3 godziny tam siedziałem w windowsowych a pozniej to ja zapomniałem o tym notepdzie
VISUAL STUDIO to w glowie i na chacie było w, i jest. Jeszcze.
Dlatego trip bo tak to chyba nigdy tak
A wszystkio się przyda i chuj
Kto tak ma łapka. Do góry xd
Mówię wezmę rozdzialke zmienie będzie inaczej widać.
Kurwa 3 godziny tam siedziałem w windowsowych a pozniej to ja zapomniałem o tym notepdzie
VISUAL STUDIO to w glowie i na chacie było w, i jest. Jeszcze.
Dlatego trip bo tak to chyba nigdy tak
A wszystkio się przyda i chuj
Kto tak ma łapka. Do góry xd
11.12.2024, 14:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2024, 14:05 przez Rweqerew333.)
Często zdarzało mi się na fazie robić turbodokładnie w chuj niepotrzebne rzeczy z myślą, że robię coś sensownego xD Jak chcesz coś kodzić to to rób a nie konfiguruj setup większość czasu
-ˋˏ✄┈┈┈┈
12.12.2024, 13:36
Co prawda to prawda, ciśnienie i tętno istnie sportowe. Takich zawodników potrzebujemy.
12.12.2024, 15:01
Ja na telefonie przy Vapo alfiny na shizach telefon tak rozpierdalam ze potem to fabrycznych ustawień muszę resetować .
wydaje mi się że ktoś już siedzi w moim telefonie ja tu go blokuje a on ciach iuz w innym ustawieniu i tak cała noc potrafię w ustawieniach napierdalać zmiany raz nawet poszłam do lombardu kupić coś taniego tak żeby oni nie mieli jak widzicie co ja robię kurwa ledwo wszedłem do domu z nowym niezdozylem podpiąć się pod sieć to wjebałem sobie ze jakoś radiowo już weszli mi na telefon i dalej w ustawienia w tym z lombardu i tak aż człowiek odeśpi swoje
wydaje mi się że ktoś już siedzi w moim telefonie ja tu go blokuje a on ciach iuz w innym ustawieniu i tak cała noc potrafię w ustawieniach napierdalać zmiany raz nawet poszłam do lombardu kupić coś taniego tak żeby oni nie mieli jak widzicie co ja robię kurwa ledwo wszedłem do domu z nowym niezdozylem podpiąć się pod sieć to wjebałem sobie ze jakoś radiowo już weszli mi na telefon i dalej w ustawienia w tym z lombardu i tak aż człowiek odeśpi swoje
12.12.2024, 15:12
Nie bierz telefonow z lombardow.
Mordo tam to oni już na 100% chlopie wirusów, że to oni korzystają z tego telefonu więcej jak już ty go massz
Najlepiej od osoby która nigdy schiz nie miała bo nigdy nie ćpała. 0 tematu narkotyków
Mordo, co byś nie wziął to już nie leży wina w samym telefonie. Tylko w głowie.
Czy go kupiłeś od emertywanego policjanta, przedszkolanki, pani zosi za ladą w sklepie to wszystko leży w głowie.
A ja to po sobie znam.
Ostatnio mówie wyjebane, jedynie w locie Ketrel 200mg bez tolerki 100mg ładujesz co 12-18h i jest lepiej. Nie masz tak nasilonych albo znikają.
Nie zachęcam, mi pomaga. Do tego 150+150mg pregaby ale to już w innym wypadku, ona sama tak nie zbija.
I wtedy dopiero fajnie się po alfie funkcjonuje bo zaczynasz coś robić konkretnego a nie usuwać programy POZDRO
Mordo tam to oni już na 100% chlopie wirusów, że to oni korzystają z tego telefonu więcej jak już ty go massz
Najlepiej od osoby która nigdy schiz nie miała bo nigdy nie ćpała. 0 tematu narkotyków
Mordo, co byś nie wziął to już nie leży wina w samym telefonie. Tylko w głowie.
Czy go kupiłeś od emertywanego policjanta, przedszkolanki, pani zosi za ladą w sklepie to wszystko leży w głowie.
A ja to po sobie znam.
Ostatnio mówie wyjebane, jedynie w locie Ketrel 200mg bez tolerki 100mg ładujesz co 12-18h i jest lepiej. Nie masz tak nasilonych albo znikają.
Nie zachęcam, mi pomaga. Do tego 150+150mg pregaby ale to już w innym wypadku, ona sama tak nie zbija.
I wtedy dopiero fajnie się po alfie funkcjonuje bo zaczynasz coś robić konkretnego a nie usuwać programy POZDRO