Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzo + stymulanty - Jak bardzo nierozsądne?
Dzisiaj, 09:14
igraniem ze smiercia moze byc nawet wyjscie po bulki do piekarni, ale to poziom ekspertyzy, obycia, w tym wypadku umiejetnosc przechodzenia przez jezdnie, niepotykanie sie o wlasne nogi, powoduje ze nie jest to taka niebezpieczna czynnosc, jak bylaby bez posiadania wiedzy potrzebnej do trafnej oceny ryzyka i analizy sytuacji w czasie rzeczywistym
49 minut(y) temu
(Dzisiaj, 05:27)wwojtuss napisał(a): doxyou odnoszac sie do pudzilli to prowadzila go upartosc, postowal tu kiedys ze zjadl 6g tramadolu + 60mg klonazepamu, prawie umarl, zapadl w spiaczke na dwa tygodnie, a finalnie zrobil to samo tylko ze z chinskimi opioidami o ktorych dopiero pojawialy sie pierwsze wzmianki zamiast przebadanego i puszczonego w obieg farmaceutyczny sprawdzonego srodka xd
nie wiem czy juz poznales jak to wygladalo za kulisami, jesli nie, i dalej jestes ciekaw, to moge rozwiac jakies watpliwosci
swiec panie nad jego dusza
Poznałem.
Poczytałem jego posty, postarałem się trochę wydobyć z tego jaki był w rzeczywistości.
Nie da się zaprzeczyć, temu co mówisz.
Miał niebezpieczne upodobania, a w połączeniu z jego charakterem tragedia była do przewidzenia.
Grozi to każdemu z nas, kto lubuje się w takich miksach, a wiem, że zostało jeszcze kilku nas, którzy lubią popić Benzo browarem, albo zagryźć Oksy Klonazolamem.
Oczywiście jest to zupełnie inny, niższy kaliber zagrożenia niż chińskie opio, których jak to ktoś ładnie ujął "nie obchodzi, że masz tolerkę na tramca", ale zagrożenie tak, czy srak jest realne i należy mieć tego świadomość i w myśl hasła "selekcja naturalna" brać za to odpowiedzialność.
Niech mu ziemia lekką będzie.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that