Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Remote viewing i inne dziwne umiejętności aktywowane przez różne substancje.
05.02.2024, 15:16
Widzenie przez ściany, widzenie z zamkniętymi oczami, telepatia, kontakty z duchami, przekazy od kosmitów. Czy i po czym otwiera wam się trzecie oko i aktywują magiczne zdolności? Jajca jajcami i schizy schizami ale może macie jakieś historie których nie możecie do tej pory wyjaśnić.
05.02.2024, 16:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2024, 16:06 przez kot_kreskowy.)
Mi trzecie oko otwiera się po grochówce oraz gdy za dużo w nim klefa😎
HARD BĄK ACTIVATED
HARD BĄK ACTIVATED
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.02.2024, 16:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2024, 16:15 przez SztywnyMisza.)
Kiedyś po zajebaniu iv ulicznego kryształu całego grama w 2 ml rozpuszonego po wyciągnięciu igły w lesie zaczęli pojawiać mi się komandosi normalnie ubrani z bronią miałem też klony ale byłem tak porobiony że wraz z papierosem spadły mi na ziemię bałem się podnieść ze mnie zastrzelą siedzialem bez ruchu i się na nich patrzyłem w pewnym momencie po 15 minutach spierdoliłem wróciłem po jakiś 30 min już ich nie było XDD ale klony i ten szlug był ciekawi mnie czemu nie zajebali klonów i szluga i gdzie znikli??
05.02.2024, 20:44
Po ketaminie widziałem i byłem w różnych miejscach. M.in. w karczmie w 1607roku co było mega zajebistym tripem, tylko ja, gościu przy stoliku i za barem. Innym razem przeniosło mnie w taką dziwną rzeczywistość, że zacząłem wierzyć tam wierzyć, że świat tak naprawdę wygląda a te życie codzienne to jedna wielka bujda wyświetlana jak film w kinie. Było też wiele innych przejebanych jak rozmowa z Jezusem .
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
06.02.2024, 02:30
Przypominam że CIA wydało $20 milionów (na dzisiejsze to prawie 40) na remote viewing XDDD
https://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Project
https://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Project
06.02.2024, 19:13
Telepatyczne rozmowy z sąsiadami, wkurwiające jak sie chce mieć spokój na zwale XD
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA