Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oskarżeni: Mariusz i płyn do mycia felg GBL ! ;-)
17.07.2024, 19:42
17.07.2024, 20:09
Jak to Onet. Większego gówna nie widziałem. Pod płaszczykiem sprawy o gbl wrzucają informacje o neo sędziach co już dyskwalifikuje sam artykuł jako rzetelny. I to nie dlatego, że wrzucają takie informacje ale dlatego, że wrzucają je w artykuł o gbl. Od lat Onetu nie czytam i niewiele to zmieni.
Druga sprawa - jak zwijają typa o 7:47 i wiozą przez cały kraj pierwsze co to powinien zadzwonić do adwokata.
Druga sprawa - jak zwijają typa o 7:47 i wiozą przez cały kraj pierwsze co to powinien zadzwonić do adwokata.
Ale to nie zmienia faktu...ze wymiar sprawiedliwosci to kpina zart nawet nie suchar...to koszmar...nie majacy nic wspolnego ze sprawiedliwosci, poprawa zycia publicznego i bla bla bla sratytaty...
To banda chorych upadlych zakompleksionych swiń, beton "PZPN-owski" uklady ukladziki ...i to jest tragedia spolecznestwa ze Twoje "zycie" jest powierzone jakiejs sedzinie/sedziemu, ktory dawnoi nie zostal przeruchany lub dreczyli go w dziecinstwie albo wstal lewym kutasem...badz prawym cipskiem...i chce miec z glowy dzisiejsze sprawy ;-)
...i niczym doktor mengele lekka "pizdą" wyznacza kto idzie do gazu, a kto ma przezyc...to jest tragedia...wladza w niekompetentnych, niewlasciwych rekach
a ja doswiadczylem tego organoleptycznie ...;-)
@"LooL99X" to ladnei sie zes panocku przedstawil przed milionami sluchaczy hui ci w dupsko zatem back at'ya !!!
To banda chorych upadlych zakompleksionych swiń, beton "PZPN-owski" uklady ukladziki ...i to jest tragedia spolecznestwa ze Twoje "zycie" jest powierzone jakiejs sedzinie/sedziemu, ktory dawnoi nie zostal przeruchany lub dreczyli go w dziecinstwie albo wstal lewym kutasem...badz prawym cipskiem...i chce miec z glowy dzisiejsze sprawy ;-)
...i niczym doktor mengele lekka "pizdą" wyznacza kto idzie do gazu, a kto ma przezyc...to jest tragedia...wladza w niekompetentnych, niewlasciwych rekach
@"LooL99X" to ladnei sie zes panocku przedstawil przed milionami sluchaczy hui ci w dupsko zatem back at'ya !!!
17.07.2024, 21:32
Czytałem to dzisiaj w robocie, nie wiem kto to kurwa pisał.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.07.2024, 03:04
(17.07.2024, 20:36)LOBO napisał(a): to jest tragedia...wladza w niekompetentnych, niewlasciwych rekach
Jak się ma władzę to kompetencje nie mają znaczenia i nie są do niczego potrzebne.
To władza decyduje które ręce są właściwe a które nie.
To jest tragedia, że jak się ma władzę to się ma władzę.
18.07.2024, 04:18
(17.07.2024, 20:36)LOBO napisał(a): Ale to nie zmienia faktu...ze wymiar sprawiedliwosci to kpina zart nawet nie suchar...to koszmar...nie majacy nic wspolnego ze sprawiedliwosci, poprawa zycia publicznego i bla bla bla sratytaty...
Ale tak było jest i będzie. Czy będą sądzić sędziowie czy neo sędziowie. Od lat nie rozbito żadnej dużej grupy. Czy to mafii paliwowej czy karuzel vatowskich. Łapią ogórków i podają jakby osiągnęli mega sukces.
Lukas1985 ...wiesz co, tli sie swiatelko nadziei w tunelu...znam specarmie tworzona w undergroundzie;-) ktorej celem jest anarchia i zburzenie dotychczasowego ładu i porzadku swiata...zaoranie i postawienie od nowa fundamentow, tyz moze ich kojarzysz...
Demilich PAnie zlotousty, dajta mu Nobla z filozofii...natychmiast pazausta...
Demilich PAnie zlotousty, dajta mu Nobla z filozofii...natychmiast pazausta...