Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
23.05.2025, 01:45
(01.08.2024, 15:50)yetow napisał(a): Że ten gościu po otrzymaniu bana dalej tutaj wchodzi, niesamowite.
Ktoś wyżej pisał że nie zamówi nepa u escobar, nawet jak vendor da bana to przecież nie da się zweryfikować kupca, więc zamówi.
Zastanawia mnie jedna rzecz: Po co?
Dla nagród na pewno nie. - Istnieją dość łatwe sposoby, żeby w bazie danych prezentować się jako nowy użytkownik, ale akurat Diabua można rozpoznać w ciągu kilku dni po stylu jego pisania, więc zanim przyjdzie dzień rozdania nagród, to będzie już dawno wiadomo, że to jego kolejne multi i nic nie dostanie.
Dla sampli? - Trochę tego nie widzę... Nie wiem jak to działa, bo nigdy nie pisałem do żadnego vendora pierwszy w sprawie sampli, ale zakładam, że pisze się do nich maila w stylu "Siema, mam duży profil na forum o dopkach, mógłbym napisać tam recenzję Twoich produktów jako zaufany użytkownik w zamian za darmowe próbki".
Jeśli tak, to on zakładając co 2 tygodnie nowe konto, nie jest ani zaufanym użytkownikiem, ani "dużym" użytkownikiem, bo przez swój idiotyczny styl wypowiedzi łapie więcej minusów niż plusów. Ktoś osobom z takim kontem wysyła sample?
Najmniej prawdopodobna opcja: Dlatego, że lubi tu przebywać i się udzielać? Na pewno nie. Nie udziela się nigdy na czacie, jego styl pisania to głównie pytania w różnych działach vendorów w stylu "Jak teraz NEP?", "Ile mniej więcej leci gołąb" i odpowiadanie na pytania zawarte w tytułach wątków bez czytania ich zawartości.
To na pewno nie sympatia do forum.
Ten człowiek wiecznie będzie dla mnie zagwozdką - co z tego ma?
A czemu dalej tu jest?
Moderacja słusznie zauważyła. Przecież to jak walka z wiatrakami skoro on jest taki zawzięty, nie ma sensu uszczelniać procesu rejestracji.
Wystarczy każde jego nowe konto wrzucać na moderację

Może to jakaś choroba?
Dobra, dodam coś od siebie z teczki.
![[Obrazek: db.jpg]](https://i.ibb.co/1G3yjVcW/db.jpg)
Próbowałem wybić się na fejmie wielkiego Diabua!
Niestety bezskutecznie.
23.05.2025, 07:03
Jestem w szoku, że tacy ludzie istnieją...ale co się dziwić. Po tym co się ostatnio w kraju dzieje to nic dziwnego nie jest
(19.06.2024, 13:22)politoksykoman94 napisał(a): "To ci paczke rolek wrzucę gratis" cytat z session.
No kurwa to jest tak perfidne i dwulicowe.
Nikt z nas nie jest święty ale kurwa chciałbym wierzyć w to, że większość ludzi ma kompas moralny, i jednak chce podejmować dobre decyzje i mieć czyste serce.
Diabeuu666wiesz co powiem Ci, że mi Cię żal człowieku i życzę Ci żebyś kiedyś wyszedł z tego jebanego piekła, zreflektował się trochę i dał od siebie dobra a nie chujozy.
DannyDeVito cóż bracie siano sianem, można stracić i się odrobi. Ale zaufanie to co innego. Piona mordo głowa do góry i jak to się mówi PKU. Obyśmy bardziej ostrożnie podchodzili do ludzi bo nigdy nie wiesz.
diabel pisz pw zrobimy collabo xd
takich 2 to 10000 by nie znalezli
a wlasnie lepiej byc po swojej stronie
a tu ciagle wypierdalac slychac
i to sie pieprzy