Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bruksizm
18.02.2024, 03:02
sprobuj suplementacji magnezem i innymi witaminkami, moze cos pomoze na mimowolne skurcze i zaciskanie sie
30.05.2025, 04:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.05.2025, 04:02 przez Lifeisbrutal.)
Aktualnie z tym walczę biorę pregabe 75mg i orizon 2mg. Dużo też dają ćwiczenia, które można znaleźć na YT.
30.05.2025, 08:34
Też sobie od bruksizmu strasznie popieprzylem zeby, dodać do tego krzywy zgryz. U mnie pomogło calowkity brak ćpania, trzeźwy byłem 7 miesięcy i nawet nie ogarnalem kiedy ten problem mi minął. Na pewno ketony w bardzo dużej mierze przyczyniają się do twoich problemów life.
04.11.2025, 04:19
Każdej nocy strasznie mocno szczękam zębami i na pewno jeden mi się ukruszył od tego a reszta pewnie nie ma się najlepiej. Na ten moment używam takiego "ochraniacza" na zęby, aby nie ścierać sobie ich, ale po paru tygodniach użytkowania już widać ślady poważniejszych uszkodzeń. Też próbowałem suplementacji witaminy D i magnezu, ale wiele to nie dało...
04.11.2025, 10:43
Za dużo stimow panowie, osoby neurotypowe tak maja z uwagi na nazwijmy to "książkowe" działanie, bo każdy neurotypowy użytkownik poczuje te same działanie, a to jak dany organizm reaguje na te bodźce w połączeniu z tym co w głowie ( lęk itp).
Każdy doświadczy tarcia zębów, kwestiajak mocno jest zależna od organizmu i poziomu jego rozjebania częstotliwościa ćpania.
Neuroatypowi ludzie będą inaczej odbierać stymulanty i opiaty, substancje działające mocno na serotoninę nie licząc opiatów bo to jest oddzielna historia, będzie zależeć od tego jaka dolegliwość nam dolega i tak samo ze stimami.
Neuroatypowi tez doznają częściowo tych samych doznań, różnice pojawiają się później np ADHD przy seroo pewnego momentu(czyt. Przy 4mmc było to po 1g) czują się fajnie a potem mierzy się z własnym organizmem żeby się nie zrzygac, nie czuć już nawet działania tylko każda dawka to 40min walki z tym
potwierdzone opiniami 3 innych z adhd
Przy stimach autyzm/Asperger też z początku ma się świetnie, znikają irytujące objawy itp. a potem zaczyna się serial schizowy ale nie taki jak u zwykłych, dochodzą jeszcze bardzo szybko wizualne rzeczy i to nawet po 4h, ale sero żadnych ubokow przykładowo, tak jakprzy stimach i ADHD nie ma klasycznych schiz, ale np osoby z tolerka jak zaczną od mniejszych dawek niż zwykle zwyczajnie zasypiają do 2h
Podsumowując, dbajcie o siebie i jak coś wam zwyczajnie robi jazdę to nie tykajcie tego.
Nie, magicznie kurwa nic się nie zmieni
Lepiej odpuścić
Każdy doświadczy tarcia zębów, kwestiajak mocno jest zależna od organizmu i poziomu jego rozjebania częstotliwościa ćpania.
Neuroatypowi ludzie będą inaczej odbierać stymulanty i opiaty, substancje działające mocno na serotoninę nie licząc opiatów bo to jest oddzielna historia, będzie zależeć od tego jaka dolegliwość nam dolega i tak samo ze stimami.
Neuroatypowi tez doznają częściowo tych samych doznań, różnice pojawiają się później np ADHD przy seroo pewnego momentu(czyt. Przy 4mmc było to po 1g) czują się fajnie a potem mierzy się z własnym organizmem żeby się nie zrzygac, nie czuć już nawet działania tylko każda dawka to 40min walki z tym
potwierdzone opiniami 3 innych z adhd Przy stimach autyzm/Asperger też z początku ma się świetnie, znikają irytujące objawy itp. a potem zaczyna się serial schizowy ale nie taki jak u zwykłych, dochodzą jeszcze bardzo szybko wizualne rzeczy i to nawet po 4h, ale sero żadnych ubokow przykładowo, tak jakprzy stimach i ADHD nie ma klasycznych schiz, ale np osoby z tolerka jak zaczną od mniejszych dawek niż zwykle zwyczajnie zasypiają do 2h
Podsumowując, dbajcie o siebie i jak coś wam zwyczajnie robi jazdę to nie tykajcie tego.
Nie, magicznie kurwa nic się nie zmieni
Lepiej odpuścić
04.11.2025, 17:48
Epsiakos
Zgadzam się rzeccz jasna z stwierdzeniem, że trzeba na dłuższy czas odstawić dragi i dopiero może to łagodnieć (ale sądzę, że w moim przypadku dochodzi do tego ciągły stres i potencjalnie niedobory magnezu i witaminy D).
Natomiast jako osoba neuroatypowa i która brała głównie z osobami neuroatypowymi (ADHD i autyzm) mogę stwierdzić, że profil działania aż tak jak to zarysowujesz się nie różni. W szczególnych przypadkach typu amfetamina brana przez ADHDowca to rzeczywiście doznania są zdecydowanie inne, ale mimo tego że ekscesy w jakich brałem udział były ostrawe to nie było wymiotowania, silnych schiz a na pewno nie było żadnej senności (nawet na mniejszych dawkach "niż zwykle").
Oczywiście, nie jest to próba badawcza po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że te różnice są bardziej miękkie i nie są aż tak diametralne.
Zgadzam się rzeccz jasna z stwierdzeniem, że trzeba na dłuższy czas odstawić dragi i dopiero może to łagodnieć (ale sądzę, że w moim przypadku dochodzi do tego ciągły stres i potencjalnie niedobory magnezu i witaminy D).
Natomiast jako osoba neuroatypowa i która brała głównie z osobami neuroatypowymi (ADHD i autyzm) mogę stwierdzić, że profil działania aż tak jak to zarysowujesz się nie różni. W szczególnych przypadkach typu amfetamina brana przez ADHDowca to rzeczywiście doznania są zdecydowanie inne, ale mimo tego że ekscesy w jakich brałem udział były ostrawe to nie było wymiotowania, silnych schiz a na pewno nie było żadnej senności (nawet na mniejszych dawkach "niż zwykle").
Oczywiście, nie jest to próba badawcza po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że te różnice są bardziej miękkie i nie są aż tak diametralne.