Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
29.04.2023, 17:49
Jedyna kawa która wchodzi w rachubę to PIWNA
Kawosz ze mnie żaden, tak dawno nie piłem że smaku Inni nie pamiętam
Kawosz ze mnie żaden, tak dawno nie piłem że smaku Inni nie pamiętam
29.04.2023, 21:42
Cafe D'or orzechowa albo waniliowa pol na pol z mlekiem, mega zajebista, z kostkami lodu jako kawa mrozona tez zajebiscie smakuje, a tania dosyc
13.05.2023, 03:34
Ulubiona kawa to jest z rana i jeszcze jak ktoś mi ja zrobi 
Też lubię kawę mrozona słodka i do tego coś słodkiego

Też lubię kawę mrozona słodka i do tego coś słodkiego
17.08.2023, 19:43
Moja ulubiona kawa to ta, która ma dużo mleka i cukru.
Nie lubię gorzkiej kawy, bo mi psuje humor. Wolę słodką i aromatyczną, która pobudza mnie do działania.
Lubię też dodawać do niej różne syropy i przyprawy, żeby nadać jej ciekawy smak.
Niektórzy mówią, że to nie jest prawdziwa kawa, ale ja się z nimi nie zgadzam.
Każdy ma swoje upodobania i nie ma sensu się kłócić o to, co jest lepsze. Dla mnie najlepsza jest kawa, która sprawia mi przyjemność i poprawia nastrój.
Nie lubię gorzkiej kawy, bo mi psuje humor. Wolę słodką i aromatyczną, która pobudza mnie do działania.
Lubię też dodawać do niej różne syropy i przyprawy, żeby nadać jej ciekawy smak.
Niektórzy mówią, że to nie jest prawdziwa kawa, ale ja się z nimi nie zgadzam.
Każdy ma swoje upodobania i nie ma sensu się kłócić o to, co jest lepsze. Dla mnie najlepsza jest kawa, która sprawia mi przyjemność i poprawia nastrój.
15.09.2023, 21:38
Lubię eksperymentować z kawą. Nazywam tą zabawę: CIEKAWA KAWA
nie tylko pobudza, ale też zaskakuje.
Może być aromatyzowana, mrożona, z dodatkami lub bez. Ważne, żeby pasowała do nastroju i okazji. Oto kilka pomysłów na ciekawą kawę, która rozbawi cię i twoich znajomych:
- Kawowy koktajl z bananem i miodem.
Zmiksuj w blenderze filiżankę mocnej kawy, banana, łyżkę miodu i kostki lodu. Wlej do wysokiej szklanki i udekoruj bitą śmietaną i wiórkami kokosowymi.
- Kawowe ciasteczka z orzechami.
Wymieszaj w misce pół szklanki masła, pół szklanki cukru, jajko, łyżeczkę proszku do pieczenia i dwie łyżki rozpuszczonej kawy. Dodaj dwie szklanki mąki i pół szklanki posiekanych orzechów włoskich. Uformuj z ciasta kulki i spłaszcz je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut.
- Kawowa maska do twarzy.
Zmieszaj w miseczce dwie łyżki fusów z kawy, dwie łyżki jogurtu naturalnego i łyżkę miodu. Nałóż na oczyszczoną twarz i pozostaw na 20 minut. Zmyj ciepłą wodą i podziwiaj efekt.
nie tylko pobudza, ale też zaskakuje. Może być aromatyzowana, mrożona, z dodatkami lub bez. Ważne, żeby pasowała do nastroju i okazji. Oto kilka pomysłów na ciekawą kawę, która rozbawi cię i twoich znajomych:
- Kawowy koktajl z bananem i miodem.
Zmiksuj w blenderze filiżankę mocnej kawy, banana, łyżkę miodu i kostki lodu. Wlej do wysokiej szklanki i udekoruj bitą śmietaną i wiórkami kokosowymi.
- Kawowe ciasteczka z orzechami.
Wymieszaj w misce pół szklanki masła, pół szklanki cukru, jajko, łyżeczkę proszku do pieczenia i dwie łyżki rozpuszczonej kawy. Dodaj dwie szklanki mąki i pół szklanki posiekanych orzechów włoskich. Uformuj z ciasta kulki i spłaszcz je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut.
- Kawowa maska do twarzy.
Zmieszaj w miseczce dwie łyżki fusów z kawy, dwie łyżki jogurtu naturalnego i łyżkę miodu. Nałóż na oczyszczoną twarz i pozostaw na 20 minut. Zmyj ciepłą wodą i podziwiaj efekt.
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...