Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
26.07.2024, 07:57
Nie można dać mu bana na IP? Gość robi przypal jak jest na forum I coś czuję że po za forum też zrobi przypal, byle nie escobarowi, bo na forum juz mu zrobił. Ja ogólnie coś czuję że gość to konfident i za 2g kamienia by sprzedał wszystko i wszystkich, tacy są najgorsi.
26.07.2024, 08:02
Powerpolish Jak dostanie bana na ip o ile da się coś takiego zrobić to nie zapomnij , że są vpn darmowe czy też płatne. On za wszelką cenę będzie chciał tu być i ciągnąć sample od esco bo nikogo innego nie ma.
26.07.2024, 10:43
dzwudziesty Lifeisbrutal
Dzięki za miłe słowa 💪
To buduje, serio.
Powiem tak, grzeszki się zdarzają , czasem sytuacja potoczy się nie po naszej myśli ale to trzeba uderzyć się w pierś i nad sobą pracować, a to co odjebał tu ten gość to przekracza absolutnie wszystkie granice.
Diabeuuuuuu, idź się chłopie leczyć, ratuj się póki nie jest jeszcze za późno
Dzięki za miłe słowa 💪
To buduje, serio.
Powiem tak, grzeszki się zdarzają , czasem sytuacja potoczy się nie po naszej myśli ale to trzeba uderzyć się w pierś i nad sobą pracować, a to co odjebał tu ten gość to przekracza absolutnie wszystkie granice.
Diabeuuuuuu, idź się chłopie leczyć, ratuj się póki nie jest jeszcze za późno
26.07.2024, 11:38
Ja tam raczej (pewnie naiwnie) wierzę w ludzi, więc myślę, że w końcu chłopak się weźmie za siebie i ogarnie. Byleby nikomu brudu nie narobił.