Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
23.08.2024, 11:51
Witam moja ulubiona substancją jest NEP
4mmc najlepsze
Na imprezę wybieram. Nepa
4mmc najlepsze
Na imprezę wybieram. Nepa
23.08.2024, 15:10
Nep od escobra
Alfa i hex których niestety juz nie ma
2cmc ja pipka jestem gahahah żartuję cmc i alfa
Alfa pihp
Alfa i hex których niestety juz nie ma
2cmc ja pipka jestem gahahah żartuję cmc i alfa
Alfa pihp
26.08.2024, 13:05
3mmc starej daty i 4cmc transparent 🪧mam nadzieję że kiedyś trafię
Be objective and honest.
28.08.2024, 14:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2024, 14:52 przez DannyDeVito.)
Najsmieszniejsza fazje mielismy w 8 osob po polskich grzybach - jedna z najdluzszych i smieachaw w zyciu, zadnej halucynacji.
Ogolnie ciezki temat to zgryzienia.
Ze starych oczywiscie 4-mmc. Potem mialem w hooy przerwy ominal mnie caly rynek tych nowych nehow hexow pentkow itd.
Z tch nowycn to Nep i 2-mmc.
A tak nalepsza najlepsza? To chcialbym w koncu aby gdzies byl dostepny Adderall i zobaczyc jak to funkcjonalnie dziala. Czuje gleboko w kosciach ze podobaloby mi sie w hooy.
Ogolnie ciezki temat to zgryzienia.
Ze starych oczywiscie 4-mmc. Potem mialem w hooy przerwy ominal mnie caly rynek tych nowych nehow hexow pentkow itd.
Z tch nowycn to Nep i 2-mmc.
A tak nalepsza najlepsza? To chcialbym w koncu aby gdzies byl dostepny Adderall i zobaczyc jak to funkcjonalnie dziala. Czuje gleboko w kosciach ze podobaloby mi sie w hooy.
Patrz Komu Ufasz
28.08.2024, 18:50
DannyDeVito niektorzy tu twiierdza, iz zabka mial adderall w postaci only siarczanu amf ;-)
28.08.2024, 19:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2024, 20:04 przez DannyDeVito.)
LOBO
Ladnie zakrecil ludzmi ze takie "czyste" ma - nawet ja jak chcicialem paste wziac bo stwierdzilem ze podsusze to ropucha: "Mordo ja bym Ci jednak polecil nasz siarczanik - klasa". Juz widze jak w tym glucie od niego masz idealny mix 4 rodzajow amfetamin. Adderal to adderal, nie podrabialny. Raczej trzeba miec naprawde dosyc dobry, dokladny sprzet zeby go wyprodukowac.
Czy to bylo w siarczanie zaby:
25% – stimulant
12.5% levo; 12.5% dextro)
25% – stimulant
25% – stimulant
(0% levo; 25% dextro)
25% – stimulant
(0% levo; 25% dextro)
Kurwa nie sadze.
Ladnie zakrecil ludzmi ze takie "czyste" ma - nawet ja jak chcicialem paste wziac bo stwierdzilem ze podsusze to ropucha: "Mordo ja bym Ci jednak polecil nasz siarczanik - klasa". Juz widze jak w tym glucie od niego masz idealny mix 4 rodzajow amfetamin. Adderal to adderal, nie podrabialny. Raczej trzeba miec naprawde dosyc dobry, dokladny sprzet zeby go wyprodukowac.
Czy to bylo w siarczanie zaby:
Kod:
Combination of
Kod:
amphetamine aspartate monohydrate
Kod:
amphetamine sulfate
Kod:
dextroamphetamine saccharate
(0% levo; 25% dextro)
Kod:
dextroamphetamine sulfate
(0% levo; 25% dextro)
Kurwa nie sadze.
Patrz Komu Ufasz
28.08.2024, 20:34
Tak jak zawsze chwaliłem sobie mefedron, tak teraz spada on w hierarchii nawet niżej klefa.
Na chwilę obecną najlepiej w me gusta trafia NEP - sort Escobara.
SZTOS SZTOSÓW🔥
Na chwilę obecną najlepiej w me gusta trafia NEP - sort Escobara.
SZTOS SZTOSÓW🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?