Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
02.08.2024, 14:29
Paka wylądowała w końcu biało przezroczyste bryły, bardzo łatwo się rozgniatają w pył wystarczy ścisnąć. Niedługo test na szczurach.
Ja, i powiem wam ludziska szczury zadowolone. Jak ktos próbował od ducha parówy nepa to ten nep jest na pewno lepszy. Po jednej małej szczur od razu powiedział, że nie ma porownania od razu czuć że jest lepsze niż tamto i to mnie cieszy. Sam wam nie napiszę jak sieka bo ja tego nie używam ale na pewno się nie zawiedziecie. A ja jestem takim czlowiekiem ,że jak by chujowe było to bez pierdolenia bym o tym napisał ! Escobar dzięki mordo. Spójrz jak bd mieć czas w e-mail ważna sprawa.
Racja , Escobar chyba zajety jest bo oprócz kodu to nie odpisuję od 14. Czekaj cierpliwie kody potrafią przyjść nawet późnym wieczorem mordo. Relax Escobar to solidna firma, nie ma co panikować on to nie te kurwy szpagaciarze jebane co walą ludzi w chuja.
Racja , Escobar chyba zajety jest bo oprócz kodu to nie odpisuję od 14. Czekaj cierpliwie kody potrafią przyjść nawet późnym wieczorem mordo. Relax Escobar to solidna firma, nie ma co panikować on to nie te kurwy szpagaciarze jebane co walą ludzi w chuja.
02.08.2024, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2024, 19:09 przez kot_kreskowy.)
Jak ten nep jest jeszcze mocniejszy od byłej konkurencji, to ja się tylko cieszę, że poprosiłem o bandita 😎
Już ja wiem jak to się kończy
Już ja wiem jak to się kończy
Metamorfoza
02.08.2024, 19:10
Oczywiście, że nie ma potrzeby panikować. Wszystko będzie gitara jak tralala
02.08.2024, 19:54
Utne wszystkie spekulacje, domysły i całą resztę.
Reszta co nie dostała dzisiaj kodów dostanie je po weekendzie, wszedł Nep u Esco i ilość zamówień jest ogromna, a każde musi spełniać standardy BHP.
Czekać cierpliwie i korzystajcie z tego weekendu bez dragów jako przerwy na regenerację organizmu.
Reszta co nie dostała dzisiaj kodów dostanie je po weekendzie, wszedł Nep u Esco i ilość zamówień jest ogromna, a każde musi spełniać standardy BHP.
Czekać cierpliwie i korzystajcie z tego weekendu bez dragów jako przerwy na regenerację organizmu.
02.08.2024, 20:17
Święte słowa, regenerować się to lepiej was porobi jak dotrze rakieta do was. Przerwa zawsze dobrze robi na organizm oraz lepiej sieka shit po dobrej regeneracji