Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina - wątek ogólny
03.08.2024, 09:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2024, 09:39 przez kot_kreskowy.)
Dziwne trochę, bo ludzie opowiadają o "legendarnym wypierdalaczu" o "łamaczu kręgosłupów" a u mnie fazka słabsza od fety była.
Jakościowo to zupełnie co innego i inna liga ale mocowo to taki mały kazio jest trochę 🤭
No kurwa, ponad pół gieta zrobiłem w kilka godzin a jak zaczęła słabnąć to wsiadłem na pvp i wtedy dopiero poczułem ci to jest MOC😁
Jakościowo to zupełnie co innego i inna liga ale mocowo to taki mały kazio jest trochę 🤭
No kurwa, ponad pół gieta zrobiłem w kilka godzin a jak zaczęła słabnąć to wsiadłem na pvp i wtedy dopiero poczułem ci to jest MOC😁
Metamorfoza
03.08.2024, 13:46
Czego to ludzie nie powiedza za troche towaru. Ostatni przyklad, olancycki i jego hurtowe zakupy u zielonego padalca
sztuka z poczatku czerwca jakos. plus ze fajnie sie vapuje, ale dzialanie delikatne. na poczatku to wgl myslalem ze nie dziala bardziej jebnal mnie ten pierwszy nep u wyzej wymienionego zjeba, morda ucieszona po pierwszym buchu i pierdolenie jak fajnie z Ferdzio Kiepski na czacie. z tego co pamietam to nawet wtedy pisal ze jak mial by wybierac to alfa>meth. moze dla kogos kto nie palil tych nepuf heksuf i innych alfuf bedzie to mocne, ale nie wiem.
sztuka z poczatku czerwca jakos. plus ze fajnie sie vapuje, ale dzialanie delikatne. na poczatku to wgl myslalem ze nie dziala bardziej jebnal mnie ten pierwszy nep u wyzej wymienionego zjeba, morda ucieszona po pierwszym buchu i pierdolenie jak fajnie z Ferdzio Kiepski na czacie. z tego co pamietam to nawet wtedy pisal ze jak mial by wybierac to alfa>meth. moze dla kogos kto nie palil tych nepuf heksuf i innych alfuf bedzie to mocne, ale nie wiem.
prostuj się kurwo
03.08.2024, 14:00
kej9
Dokładniutko. Bardzo długo się ładowała meth od bezcielesnego, rush super ogolnie inna liga ćpania, achy, ochy i pachnące bąki, no ale kurwa, ani żadnego pierdolnięcia na początku ani to specjalnie mocne nie było, ni tak średnio bym powiedział patrząc teraz z perspektywy czasu.
Dokładniutko. Bardzo długo się ładowała meth od bezcielesnego, rush super ogolnie inna liga ćpania, achy, ochy i pachnące bąki, no ale kurwa, ani żadnego pierdolnięcia na początku ani to specjalnie mocne nie było, ni tak średnio bym powiedział patrząc teraz z perspektywy czasu.
Metamorfoza
03.08.2024, 18:54
kej9 kot_kreskowy mi chodzi głównie o to że mam tendencje do wchodzenia w wir nowych substancji niestety
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
03.08.2024, 19:09
Gdybyście nie walili tak często chlorów i innych mózgojebów typu alfa, to gwarantuję, że każdy by poczuł moc meth.
(Zacytuję tutaj wypowiedź lukasa1985 z którą w pełni się zgadzam: "Hahahaha pokolenie RC które popalili styki hexenami i innymi NEP-ami łapie się za piko i dziwi się, że nie ma tego działania co się naczytali.") https://dopal.org/showthread.php?tid=219...6#pid51666
(Zacytuję tutaj wypowiedź lukasa1985 z którą w pełni się zgadzam: "Hahahaha pokolenie RC które popalili styki hexenami i innymi NEP-ami łapie się za piko i dziwi się, że nie ma tego działania co się naczytali.") https://dopal.org/showthread.php?tid=219...6#pid51666
03.08.2024, 19:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2024, 19:28 przez voice.of.voiceless.)
moja recenzja meth od Escobara jest gdzieś na początku wątku (3-8 strona), to była taka petarda, że o ja pierdole, hejże-ho, bum siala-la-la-la etc.
edit: https://dopal.org/showthread.php?tid=219...3#pid51563
znalazłem
edit: https://dopal.org/showthread.php?tid=219...3#pid51563
znalazłem
(03.08.2024, 19:09)Maniek napisał(a): Gdybyście nie walili tak często chlorów i innych mózgojebów typu alfa, to gwarantuję, że każdy by poczuł moc meth.
Gdyby kózka nie skakała, toby nóżki nie złamała. jaka moc? co ty sie odklejasz? moc najwidoczniej ma alfa. a nie ten 'mozgojeb'. co za pierdolenie XD
Maniek spiecjalisto kurwa ja mam to w pizdzie facet. pelno tu takich specjalnych niedorozwojow walacych kreski nepa z wagi zeby nie przedawkowac. idz uswiadamiaj alkoholikow ze jak przestana walic wóde to w pelni odczuja moc piwa. albo palacych haszysz bo buch za slaby.
Maniek napisał 03.08.2024, 21:37:
Panie "specjalisto od wszystkiego" - czytanie ze zrozumieniem się kłania Nigdzie nie porównywałem mocy meth i alfy, tylko napisałem, że osoby, które napierdalają non stop chlory czy alfę nie odczują pełni mocy działania meth, bo mają deficyt dopaminy.
Panie "specjalisto od wszystkiego" - czytanie ze zrozumieniem się kłania Nigdzie nie porównywałem mocy meth i alfy, tylko napisałem, że osoby, które napierdalają non stop chlory czy alfę nie odczują pełni mocy działania meth, bo mają deficyt dopaminy.
prostuj się kurwo
23.08.2024, 13:48
Metamfetamina ma bardzo długi czas działania 24 godziny około na 0.25 wciągniętego
szybka i czysta faza bez schiz
zjazd koszmarny miałem ochote zabić kogoś taki wkurwiony
w nos gryzło bardzo i spływ ciężki lecz chemi nie czuć
szybka i czysta faza bez schiz
zjazd koszmarny miałem ochote zabić kogoś taki wkurwiony
w nos gryzło bardzo i spływ ciężki lecz chemi nie czuć