Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NU crystal
13.08.2024, 14:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2024, 15:04 przez Lifeisbrutal.
Powód edycji: literówka
)
Jak to wgl działa? Co to ma na celu? Ktoś wytłumaczy?
13.08.2024, 14:56
Było już BU! crystal według niektórych teorii mający działanie głównie schizujące - walisz działkę, BU! i jesteś wystraszony. Teraz pora na "nununu" łobuzie - nawet nie myśl tego brać xd
Widze że poziom nie wzrósł podczas mojej nieobecności. Czekam na temat "HU crystal". ech zawiodłem się
nieistniejące substancje. losowe zbitki liter. a wy z tego wyciągacie jakieś wnioski co do vapo sie nadaje a co nie. wróżenie z fusów jak nie gorzej. bądźmy poważni
(08.08.2024, 13:09)Mglus808 napisał(a): Nu nie widziałem jeszcze nigdzie ale u chińczyków jakieś ku-04, 4fm, cypv jest tylko bo bany są tam u nich więc pewnie będą jakieś nowe substancje się pojawiać na rynku. Nie mają nic dobrego do vapo.
Vp-2 dostało bana a to był zamiennik alfy u nich dobry do vapo podobno. Nie testowałem nigdy
Dostałem informację że ten Cypv mógłby się vapowac ale ciekawe jaka to moc
nieistniejące substancje. losowe zbitki liter. a wy z tego wyciągacie jakieś wnioski co do vapo sie nadaje a co nie. wróżenie z fusów jak nie gorzej. bądźmy poważni