Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
13.08.2024, 05:47
Ja się podpisuję pod tym nawet swoimi haluksami 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.08.2024, 08:02
(12.08.2024, 20:12)dzik napisał(a): Nie jestem zadowolony z sortu który otrzymałem, dostałem inny niż ostatnio, tu była typowa faza speedujaca bardzo sztucznie, zero przyjemności w poprawianiu, częściej występowały paranoje i chore jazdy, dobry Mefedron zawsze klepie, uspokaja, wiecie o czym mówię, piszę to bo po prostu czuję, że dostałem nie to co powinienem i żałuję wydanej kasy, myślałem, że dostanę to samo co ostatnio, pomyliłem się. Więcej tego nie zamawiam, skoro jest dobry Bandit, który fajnie działa.
Wstaw fotke i wiecej szczegolow poprosze, jakie dawkowanie i droga aplikacji?
13.08.2024, 09:04
Na wstępie napisze że nie jestem specjalistą od mefedronu, brałem kilka razy, ostatni mefedron z jakim mialem styczność to ten od Blacka.
Napisze dawki i czas dzialania, osoby które sie znaja to sami ocenia, według mnie towar jest bardzo dobry.
próbowałem brac to snif 0.2, dwie kreski po 0.1. Zajebalem jedna 0.1, wydmuchałem nos i po 5-10 minutach druga 0.1, czas działania okolice godziny
Oral, dawka 0.2 do kapsuly, działanie podobne, czas działania również.
Wczoraj postanowilem podejsc do tego kolejny raz przy tych samych dawkach i sniff i oral, czyli po 0.2 (zapomniałem dodac ze jak biore oral 0.2 to tylko oral, jak sniff 0.2 to tylko sniff, nie łącze 0.2 oral i nie poprawiam sniff na wejściu.)
wczoraj przy totalnie zajechanym organizmie, czyli ojebaniu z 20g 3cmc i z 10g 4cmc w ciągu 5 dni bez dnia przerwy mając ostatnie 1.5g tego produktu postanowiłem sprawdzic czy to w ogóle klepnie na tak zajechanym organizmie.
Zadzialalo, tylko faza i czas dzialania był slabszy (co jest tutaj oczywiste i normalne) czyli przy tych samych dawkach czas dzialania wynosil okolice 30 minut, wiec uwazam ze produkt jest bardzo mocny, faza była troche delikatniejsza.
Gdybym miał porównać ten produkt z produktem blacka, to zapach i smak I działanie jest bardzo podobne i Gdyby była możliwość to zamówiłbym mefedron od blacka ze względu na cenę, bo jak dla mnie jeden I drugi jest bardzo mocny i gdyby zawiązano mi oczy i miałbym jebnac jeden I drugi to nie byłbym w stanie wskazać który jest kogo I który jest lepszy, różnica jak dla mnie w wyglądzie i cenie, dla porównania cena przy 100g mefedronu blacka to 1000 zł a cena escobara to 2500 zł
Czy kupiłbym ten mefedron?
Nie.
dlaczego?
Ze względu na wysoką cenę
Jaka cena bylaby w miare akceptowalna?
1999 zl przy 100g max
Jak oceniam moc?
10/10
Tylko mefedron blacka moim zdaniem nie różnił sie w ogole moca i według mnie (laika, amatora) również byl 10/10
Całokształ ocenieniam na 8/10
Dalbym 10/10, gdyby cena byla nizsza.
free mobile forum
Napisze dawki i czas dzialania, osoby które sie znaja to sami ocenia, według mnie towar jest bardzo dobry.
próbowałem brac to snif 0.2, dwie kreski po 0.1. Zajebalem jedna 0.1, wydmuchałem nos i po 5-10 minutach druga 0.1, czas działania okolice godziny
Oral, dawka 0.2 do kapsuly, działanie podobne, czas działania również.
Wczoraj postanowilem podejsc do tego kolejny raz przy tych samych dawkach i sniff i oral, czyli po 0.2 (zapomniałem dodac ze jak biore oral 0.2 to tylko oral, jak sniff 0.2 to tylko sniff, nie łącze 0.2 oral i nie poprawiam sniff na wejściu.)
wczoraj przy totalnie zajechanym organizmie, czyli ojebaniu z 20g 3cmc i z 10g 4cmc w ciągu 5 dni bez dnia przerwy mając ostatnie 1.5g tego produktu postanowiłem sprawdzic czy to w ogóle klepnie na tak zajechanym organizmie.
Zadzialalo, tylko faza i czas dzialania był slabszy (co jest tutaj oczywiste i normalne) czyli przy tych samych dawkach czas dzialania wynosil okolice 30 minut, wiec uwazam ze produkt jest bardzo mocny, faza była troche delikatniejsza.
Gdybym miał porównać ten produkt z produktem blacka, to zapach i smak I działanie jest bardzo podobne i Gdyby była możliwość to zamówiłbym mefedron od blacka ze względu na cenę, bo jak dla mnie jeden I drugi jest bardzo mocny i gdyby zawiązano mi oczy i miałbym jebnac jeden I drugi to nie byłbym w stanie wskazać który jest kogo I który jest lepszy, różnica jak dla mnie w wyglądzie i cenie, dla porównania cena przy 100g mefedronu blacka to 1000 zł a cena escobara to 2500 zł
Czy kupiłbym ten mefedron?
Nie.
dlaczego?
Ze względu na wysoką cenę
Jaka cena bylaby w miare akceptowalna?
1999 zl przy 100g max
Jak oceniam moc?
10/10
Tylko mefedron blacka moim zdaniem nie różnił sie w ogole moca i według mnie (laika, amatora) również byl 10/10
Całokształ ocenieniam na 8/10
Dalbym 10/10, gdyby cena byla nizsza.
free mobile forum
13.08.2024, 17:00
Sory mordo ale takie recenzje są gówno warte czyli nie miarodajne jeśli ktoś przed przyjęciem 4 mmc zjadł 30 gietów czy ile tam 3 cmc to cud że w ogóle mefka klepnęła
13.08.2024, 19:04
smakosz pierwsze próby byly po tygodniowej przerwie bez niczego (wcześniej tylko co weekend max 5 klefa) i wtedy działało godzinę, a próba wczorajsza była po dłuższym ciągu i ojebaniu sporej ilości klefa.
Też dziwię się że to cud ze kleplo i o to mi tutaj chodziło.
Bo to że kleplo to oznacza tylko i wyłącznie to ze materiał jest w chuj mocny i z górnej półki.
Słaby mefedron, czy nawet średni to myślę że by mnie nawet nie podrapał, a tutaj zadziałał, krotko i słabiej, ale zadziałał, więc ogromny plus dla tego materiału.
Też dziwię się że to cud ze kleplo i o to mi tutaj chodziło.
Bo to że kleplo to oznacza tylko i wyłącznie to ze materiał jest w chuj mocny i z górnej półki.
Słaby mefedron, czy nawet średni to myślę że by mnie nawet nie podrapał, a tutaj zadziałał, krotko i słabiej, ale zadziałał, więc ogromny plus dla tego materiału.
13.08.2024, 21:38
no właśnie mef to taki cudny wynalazek że potrafi klepnąc za każdym razem
ja jakiś miesiąc temu przerobiłam 4G w noc i za każdym razem coś czułam
nie nie mówię że było tak samo czy jakos super ale działać / działał i zawsze humor podnosił
przy 3cmc tak nie mam a tez bardzo lubię każda dawka jest coraz słabsza az w końcu sam stim zostaje i ciśnienie rośnie
ja jakiś miesiąc temu przerobiłam 4G w noc i za każdym razem coś czułam
nie nie mówię że było tak samo czy jakos super ale działać / działał i zawsze humor podnosił
przy 3cmc tak nie mam a tez bardzo lubię każda dawka jest coraz słabsza az w końcu sam stim zostaje i ciśnienie rośnie
14.08.2024, 00:09
Ogólnie, powinnas porównywać jak już to dwie 4 a nie 4mmc z 3cmc 🤫
Cmcki w porównaniu do mmckow wchodza bardzo agresywnie, i lubię to mówić ale cały stan jest bardziej sztywny zwyczajnie no ale mocniejsze wejście.
Mmc nie wjeżdżają tak mocno, a działają przyjemniej i bardziej naturalnie, zresztą oba gatunki jakby zestawić uczciwie to na czas trwania dajmy, godzinę to mocą są identyczne albo porownywalne.
Ale jeżeli idzie o uzależnienie, to mmcki szybciej wciągają niż cmcki, tam zwyczajnie jest kara za parę nocy dobrej zabawy.
Ale przy 3mmc w zwłaszcza przy 4mmc, ktora jest ta toksyczna kochanka do której się wraca, mimo że można wyc już, to i tak się weźmie.
Po chlorach zawsze widziałem jak ludzie robili przerwy.
Dlatego najlepsze są stimy, ekonomiczne i mocne a już o braku ubokow nie wspomnę 😉
Cmcki w porównaniu do mmckow wchodza bardzo agresywnie, i lubię to mówić ale cały stan jest bardziej sztywny zwyczajnie no ale mocniejsze wejście.
Mmc nie wjeżdżają tak mocno, a działają przyjemniej i bardziej naturalnie, zresztą oba gatunki jakby zestawić uczciwie to na czas trwania dajmy, godzinę to mocą są identyczne albo porownywalne.
Ale jeżeli idzie o uzależnienie, to mmcki szybciej wciągają niż cmcki, tam zwyczajnie jest kara za parę nocy dobrej zabawy.
Ale przy 3mmc w zwłaszcza przy 4mmc, ktora jest ta toksyczna kochanka do której się wraca, mimo że można wyc już, to i tak się weźmie.
Po chlorach zawsze widziałem jak ludzie robili przerwy.
Dlatego najlepsze są stimy, ekonomiczne i mocne a już o braku ubokow nie wspomnę 😉
14.08.2024, 05:51
Trzy strony pierdolenia a ja nadal nie wiem czego oczekiwać po obecnym sorcie.
Gdyby ten dział nie był podpisany 4MMC to z tresci bym wywnioskował że mowa o jakimś mocnym stymulancie typu hex/alfa...
Do kurwy! To jest mefedron!
Gdzie mowa o jakiejś euforii, serotoninie, rozlaniu, pluszu....
Nic kurwa, przez 3strony ani jednej jebanej wzmianki.
LOBO dawaj recke normalną a nie jakieś chujostwa piszesz 🤫
Gdyby ten dział nie był podpisany 4MMC to z tresci bym wywnioskował że mowa o jakimś mocnym stymulancie typu hex/alfa...
Do kurwy! To jest mefedron!
Gdzie mowa o jakiejś euforii, serotoninie, rozlaniu, pluszu....
Nic kurwa, przez 3strony ani jednej jebanej wzmianki.
LOBO dawaj recke normalną a nie jakieś chujostwa piszesz 🤫
Metamorfoza
14.08.2024, 05:59
kot_kreskowy złożyłem zamówienie, więc za jakiś czas wrzucę tu posta odnośnie sortu. Ale musisz cierpliwie czekać 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność