Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP
18.07.2024, 07:18
Jestem zainteresowany Freebase.
Znam tylko kilku dostawców z ekstremalnymi cenami. Jakieś sugestie?
Znam tylko kilku dostawców z ekstremalnymi cenami. Jakieś sugestie?
14.08.2024, 13:51
ja od swięta kupuje freebase po 30eur za sztukę, tak dla odskoczni od mdpihp i żeby móc sobie zapalić normalnie, bo mdpihp jest niezdatne do tego. Taniej nie znalazłem nigdzie i gdzie nadal jeszcze jest w ogóle dostępne (niestety tylko do NL wysyłają). Wg mnie są duże szanse że mdphp, a freebase szczególnie, zniknie niebawem całkowicie i na dobre z rynku. Przyczyna jest prosta, ostatnie lata wszystko co było na rynku jeśłi chodzi np o freebase pochodziło zasadniczo z jednego źródła, a z którego więcej nie będzie już mdphp, z solą niewiele lepiej to wyglądało. Produkcja jest bardziej problematyczna niż np takiego apvp, więc nikomu robić tego na czarnym rynku nie będzie się chciało. Uważam że los czeka mdphp podobny do tego jaki spotkał mdpv i cały szereg innych pyrro.
15.08.2024, 11:20
.
@buffelotisI
I bierz mdpihp. Mdphp nie ma podlotu.
Mdpihp jest nie zdatne do Vapo??? Hahaha to Ja nie wiem co Ty miałeś ale napewno nie mdpihp. Właśnie mdpihp jest mega zajebiste pod vapo. Siema wtedy mocniej niż sniff.
Tylko trzeba na małym płomieniu to robic bez pośpiechu. Jest mega wystrzał. MDPHP daje taką pusta stymulacje może i jest w tle gdzies jakaś euforia.
A mdpihp daje stymulacje większą niż MDPHP w dodatku dużo euforii, Libido kosmos.
Mdphp 7/10
Przy 10/10 dla mdpihp
@buffelotisI
I bierz mdpihp. Mdphp nie ma podlotu.
Mdpihp jest nie zdatne do Vapo??? Hahaha to Ja nie wiem co Ty miałeś ale napewno nie mdpihp. Właśnie mdpihp jest mega zajebiste pod vapo. Siema wtedy mocniej niż sniff.
Tylko trzeba na małym płomieniu to robic bez pośpiechu. Jest mega wystrzał. MDPHP daje taką pusta stymulacje może i jest w tle gdzies jakaś euforia.
A mdpihp daje stymulacje większą niż MDPHP w dodatku dużo euforii, Libido kosmos.
Mdphp 7/10
Przy 10/10 dla mdpihp
15.08.2024, 19:57
W takim razie czekam na testy monio , chętnie się przekonam i o ile warte zainteresowania to sam złożę zamówienie na gołębia
Pewnie, dzięki bardzo
Najlepiej jakbyś dał znać pw że wrzuciłeś posta monio
Pewnie, dzięki bardzo
Najlepiej jakbyś dał znać pw że wrzuciłeś posta monio
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
15.08.2024, 20:26
Na Hajpku ostatnio czytałem jak gość pisze, że pomylił samary i zajebał bodajże 300mg mdphp. Taka ciekawostka. Nie róbcie tego w domu
10.09.2024, 22:17
(14.08.2024, 13:51)klejofas napisał(a): ja od swięta kupuje freebase po 30eur za sztukę, tak dla odskoczni od mdpihp i żeby móc sobie zapalić normalnie, bo mdpihp jest niezdatne do tego. Taniej nie znalazłem nigdzie i gdzie nadal jeszcze jest w ogóle dostępne (niestety tylko do NL wysyłają). Wg mnie są duże szanse że mdphp, a freebase szczególnie, zniknie niebawem całkowicie i na dobre z rynku. Przyczyna jest prosta, ostatnie lata wszystko co było na rynku jeśłi chodzi np o freebase pochodziło zasadniczo z jednego źródła, a z którego więcej nie będzie już mdphp, z solą niewiele lepiej to wyglądało. Produkcja jest bardziej problematyczna niż np takiego apvp, więc nikomu robić tego na czarnym rynku nie będzie się chciało. Uważam że los czeka mdphp podobny do tego jaki spotkał mdpv i cały szereg innych pyrro.
FB jest z powrotem w magazynie @ xrrx
maks. 1 gr na zamówienie
11.09.2024, 00:02
Ja właśnie myślę żeby zamówić na testy MD-Pihp pod vapo tylko nie wiem od kogo lepiej z partnerskich designer czy Buffelotis designer wychodzi taniej ale nie wiem czy lepiej czy podobnie i z partnerskich w tym miesiącu ma mieć Long może ktoś by mi doradził w którym z tych dwóch się zaopatrzyć w MD-pihp albo może lepiej na Longa poczekać.