Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ADB-BUTINACA - Opinie o produkcie
25.08.2024, 12:30
Mordo no to już nie te czasy co maczali trzymały po 2h.
Nie jestem też jakimś znawcą ale wydaje mi się, że jak na obecne czasy te 40-60min to jest dla mnie długo.
Zresztą co ja się tu znam ja tu tylko sprzątam xD
Nie jestem też jakimś znawcą ale wydaje mi się, że jak na obecne czasy te 40-60min to jest dla mnie długo.
Zresztą co ja się tu znam ja tu tylko sprzątam xD
25.08.2024, 14:31
Kolekcjoner899 Z czego co tu można wyczytać to tak polecają jest "mocna" ogólnie ten v z kanna słynie więc śmiało pobieraj.
25.08.2024, 18:59
Właśnie tak voice.of.voiceless , to było moje pierwsze spotkanie z ADB i przesadziłem, nie wiem co cię w tym kurwa śmieszy że z własnej niewiedzy przypadkiem prawie się odjebałem
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
25.08.2024, 19:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2024, 19:41 przez voice.of.voiceless.)
25.08.2024, 19:56
(25.08.2024, 19:41)voice.of.voiceless napisał(a): KoneserTanichWin Głupota.
Za coś takiego przysługuje nagroda Darwina.
Nagroda Darwina? Chyba nagroda Korwina
CHCĄCEMU NIE DZIEJE SIĘ KRZYWDA
CHCIAŁ BUTINACE
MA BUTINACE
XDDD
A tak na poważnie to tak się kończy branie głupich proszków bez wczesniejszego dokładnego przestudiowania co ten proszek robi.
28.08.2024, 01:32
To co powiedziałeś napisałem sam, jestem świadomy tego że odjebałem głupotę i się z tym nie ukrywam ani tego nie wypieram
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
12.09.2024, 23:34
Pytanie do osób które testowały Adb-Butinaca od tego vendora.
Tolerka można powiedzieć że zerowa bo było wprawdzie popalane kana ale to 3 lata temu i biorąc powyższe jaką proporcje polecacie nie chce takiego czegoś że buch i nokaut tylko żeby ta lufkę można spali i kontrolować kiedy jest już ok i odstawić ja myślałem o 1:25 kiedyś było palone 1:20 ale to od innego v i inny kana a ten ma podobno kana prima sort.
Tolerka można powiedzieć że zerowa bo było wprawdzie popalane kana ale to 3 lata temu i biorąc powyższe jaką proporcje polecacie nie chce takiego czegoś że buch i nokaut tylko żeby ta lufkę można spali i kontrolować kiedy jest już ok i odstawić ja myślałem o 1:25 kiedyś było palone 1:20 ale to od innego v i inny kana a ten ma podobno kana prima sort.