Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
BHP - Telefon
27.05.2022, 17:05
Dzięki Sary za info z pierwszej ręki jak to wygląda chyba od dziś będę używał BHP telefon
29.05.2022, 12:37
w 2006 roku już grubo to wwszystko zaostrzyli jak znajdę konkretne ustawy wkleję
DYREKTYWA 2006/24/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY
z dnia 15 marca 2006 r.
w sprawie zatrzymywania generowanych lub przetwarzanych danych w związku ze świadczeniem
ogólnie dostępnych usług łączności elektronicznej lub udostępnianiem publicznych sieci łączności
oraz zmieniająca dyrektywę 2002/58/WE
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/...24&from=EL
DYREKTYWA 2006/24/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY
z dnia 15 marca 2006 r.
w sprawie zatrzymywania generowanych lub przetwarzanych danych w związku ze świadczeniem
ogólnie dostępnych usług łączności elektronicznej lub udostępnianiem publicznych sieci łączności
oraz zmieniająca dyrektywę 2002/58/WE
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/...24&from=EL
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
04.06.2022, 22:01
Witam.
Jak już o telefonie mowa....
To ma ktoś namiary na pewne źródło rejestrowanych kart sim?
W razie czego dajcie znać na pw
Jak już o telefonie mowa....
To ma ktoś namiary na pewne źródło rejestrowanych kart sim?
W razie czego dajcie znać na pw
06.06.2022, 22:11
Dziękuje za wskazówkę. Jakiś czas temu miał na stronie ,teraz nie widziałem . Ale napiszę i podpytam
10.06.2022, 23:02
(10.04.2022, 20:21)hulerkfow23 napisał(a): Fajna inicjatywa, choć instrukcja troche dla fanów alfy
Do kamerki nikt nie moze mieć wglądu dopoki Twoj telefon nie polaczy się z internetem. 1000 razy częściej zdarzą się, że policja wpada na chate gdy kupujemy telefon od kogoś nieznajomego niż z salonu, bo zwyczajnie bardzo często takie telefony są kradzione.
Według mnie wystarczy używać privnote piszac o rzeczach wiadomych, ewentualnie pgp jak ktos juz jest super przezorny. Zarejestrowana karta sim jak wspominasz tez sie przydaje. Do przeglądania internetu vpn. Mail na tutanocie.
To już naprawdę paranoiczne środki ostrożności. Nasze rozmowy nie są stałe nagrywane, możemy mieć "podsluch", ale jeśli mamy przypuszczenia, że ten podsłuch jest to polecam w ogóle nie korzystać z telefonu. Bez problemu można się komunikować na laptopie czy cokolwiek, a tam można zainstalować tailsa i w sumie już mieć tą anonimowość raczej pewna.
Przypominam że założyciel silkroada (pierwszego sklepu na darkwebie) wpadł nie przez IP itd, a dlatego ze zamówił lewe paszporty na swój prawdziwy adres. Pomimo tego, że działał nieostrożnie przez lata. Ten przykład pokazuje, że naprawdę wystarczy nie robić glupot, nie być niewygodnym politykiem lub terrorysta i wszystko będzie cacy.
Mały błąd
Ross Ulbricht wpadł, bo kiedyś użył swojego prawdziwego maila z imieniem i nazwiskiem
18.06.2022, 20:00
podpinam sie pod pytanie, ostatnio tez cos takiego mialem, tyle ze do mnie dzwonili z programu do wsparcia ekologii