Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
29.08.2024, 10:25
Ja zawsze po najmniejszej Lini oporu, owoce w postaci soku i do tego huel, no chyba że już kurewsko wchodzi głód i zmęczenie to przerwa i normalny posiłek, a przed zaczęciem prochow jestem nawpierdalany
29.08.2024, 10:30
U mnie takie nawpierdalanie się przed czymś co chociaż w części stimuje kończy się sraczką xD
29.08.2024, 18:28
sraczka to akurat znaczy ze towar dziala
Wtrakcie zabaw duzo wody wysokonasyconej mineralami, jogurty lody zupy, wszystko co przeyjdzie przez przelyk bez koniecznosci zwiekszania szczekosciskow.
Wtrakcie zabaw duzo wody wysokonasyconej mineralami, jogurty lody zupy, wszystko co przeyjdzie przez przelyk bez koniecznosci zwiekszania szczekosciskow.
30.08.2024, 20:47
Ja zawsze zajebuje tak istotną rzecz jaką jest jedzenie podczas fazowania. Prawda jest taka, że należy się porządnie nawpierdalać przed - kurczaczek z ryżem, jakimś sosikiem, albo jakaś rybka fajna... a podczas to fajnie wchodzą jogurty, banany - coś nie skomplikowanego. Dobrze jest sobie zrobić jakiegoś odżywczego szejka, bo wiadomo - forma płynna pożywienia wchodzi duuuużo łatwiej.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
01.09.2024, 00:07
ja nie umiem nic jeść, najwyzej jem platki owsiane albo corn flakesy nic wiecej nie da rady zwł jak leci ciag tak powyzej 3-4 dni
01.09.2024, 10:55
Jedzcie lody to robi ogromna robote zwlaszcza ze wszystko podraznione a to daje fajna ulge i jest kaloryczne.
jedzcie lody = ja wiem ze ciezko uwierzyc ale jak jestescie HARCURWAMI to serio nic tak nie daje ulgi jak lody.
to glupio brzmi ok ale serio bedfziecie zaskoczeni
jedzcie lody = ja wiem ze ciezko uwierzyc ale jak jestescie HARCURWAMI to serio nic tak nie daje ulgi jak lody.
to glupio brzmi ok ale serio bedfziecie zaskoczeni
01.09.2024, 14:06
No, o dietę trzeba dbać szczególnie przy używkach i jeszcze bardziej w pierwszych tygodniach odstawienia. Z pustym żołądkiem idzie wtedy oszaleć. Zasada HALT.
Potem, jak organizm się ustabilizuje to można już jeść ile i kiedy i jak często się chce. W moim przypadku jem nieregularnie i raczej mało. Albo raz dziennie najadam się jak świnka i mam spokój na cały dzień. Lubię ten tryb życia. XD
Potem, jak organizm się ustabilizuje to można już jeść ile i kiedy i jak często się chce. W moim przypadku jem nieregularnie i raczej mało. Albo raz dziennie najadam się jak świnka i mam spokój na cały dzień. Lubię ten tryb życia. XD
09.09.2024, 10:05
Podczas używania nic nie jem a jak już przyjdzie pora na jedzenie to naleśniki z Nutella i kakao