Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Identyfikacja substancji
29.08.2024, 00:17
no przecież opisałam po krótce z relacji ludzi, którzy biora na codzień 4MMC/3MMC i te same CMC
nic im to nie przypomina no na pewno nie mefa
jest lekkość, empatia, speed praktycznie zero tylko dawkowanie spore
może 2MMC? kurcze sama nie wiem właśnie działanie by się zgadzało ktoś ma jakieś pomysły?
a nie wyślemy tego na testy lol
nic im to nie przypomina no na pewno nie mefa
jest lekkość, empatia, speed praktycznie zero tylko dawkowanie spore
może 2MMC? kurcze sama nie wiem właśnie działanie by się zgadzało ktoś ma jakieś pomysły?
a nie wyślemy tego na testy lol
30.08.2024, 13:37
za słabe jak na fma i za krótko działa jak na fma
ja obstawiam na 2MMC kiedyś to spróbowałam i tam były duże dawki i podobne działanie
idealny piasek dla snifiarzy mozna smyrac co godzinę po kilka gram i zero zjazdu a działa prawie jak 3MMC
ja obstawiam na 2MMC kiedyś to spróbowałam i tam były duże dawki i podobne działanie
idealny piasek dla snifiarzy mozna smyrac co godzinę po kilka gram i zero zjazdu a działa prawie jak 3MMC
31.08.2024, 09:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.08.2024, 09:26 przez kiertnik82.)
DarkSonia Miałaś okazję to sniffnąć albo sprawdzić jaki to ma zapach? Wszystkie MMC pachną dość charakterystycznie, ogórkami jak ja to mówię więc jeżeli ma taki zapach i działa dosyć lekko to bardzo możliwe, że to 2mmc. Chlory pachną trochę inaczej i sniff jest zazwyczaj bolesny/piekący, a mmc raczej łagodne w aplikacji (w porównaniu do chlorów to niebo, a ziemia).
31.08.2024, 10:48
tak jak piszesz kiertnik82 chlory raczej nie za łagodne dla nosa no i za duże dawkowanie
31.08.2024, 13:15
kiertnik82 dobry kryształ jest bezwonny i przezroczysty, to jebią zanieczyszczenia, dlatego klefy jebią kwiatkami, a mefedrony ogórkami
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
31.08.2024, 22:44
(29.08.2024, 00:21)horsii napisał(a): https://protestkit.pl/ - zrób test reagentami.
Zanim te testy dojdą to już dawno kryształ będzie przemielony w nosie koleżanki
01.09.2024, 00:13
haha tego już dawno nie ma
w skrócie:
- duże dawkowanie
- jakby przyrównac 4MMC do tego X ... to na 100mg Mefa tam przypadało chyba z 500mg żeby poczuć podobnie a nawet nie wchodzilo tak mocno
- smak chemiczny/gorzki
- mleczny kolor, taki ala sól dużo kwadratowych kryształków
- nie zatykało w ogóle nosa, mef jest super ale ten to jak soda sie brało zero problemów
kurde ogólnie tak się zastanawiam że fajny odczynnik do badań
w skrócie:
- duże dawkowanie
- jakby przyrównac 4MMC do tego X ... to na 100mg Mefa tam przypadało chyba z 500mg żeby poczuć podobnie a nawet nie wchodzilo tak mocno
- smak chemiczny/gorzki
- mleczny kolor, taki ala sól dużo kwadratowych kryształków
- nie zatykało w ogóle nosa, mef jest super ale ten to jak soda sie brało zero problemów
kurde ogólnie tak się zastanawiam że fajny odczynnik do badań
01.09.2024, 09:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2024, 09:14 przez kiertnik82.)
No jeżeli bomba była dużo lżejsza od mefa, ale w jakiś chociaż minimalny sposób podobna do niego to bardzo możliwe, że to 2mmc. To w sumie wróżenie z fusów, bo podane info są dosyć ogólne i ciężko stwierdzić co to było na 100%, można się tylko domyślać. Już trochę chyba spróbowałaś tych substancji, więc powinnaś chociaż rozróżnić czy to mmc, czy cmc lub jakieś inne cudo.