Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Out of business 2k23
08.09.2024, 16:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2024, 16:29 przez Lifeisbrutal.)
Nie nie xD wiem, że żartujesz kot_kreskowy , ale ja nie po to oddawałem żeby od kogoś brać xDD
Chochlik nie bierz mnie pod uwagę. Ale oddaj tym którzy nie zrobię sobie krzywdy a dobrze to spożytkują.
Ps. Jeśli oddajesz nagrodę to daj wolne pole do popisu temu co weźmie i wybrania samemu odczynnika.
Chochlik nie bierz mnie pod uwagę. Ale oddaj tym którzy nie zrobię sobie krzywdy a dobrze to spożytkują.
Ps. Jeśli oddajesz nagrodę to daj wolne pole do popisu temu co weźmie i wybrania samemu odczynnika.
08.09.2024, 16:54
(08.09.2024, 16:27)Lifeisbrutal napisał(a): Ale oddaj tym którzy nie zrobię sobie krzywdy a dobrze to spożytkują.
Właśnie wziąłem sobie te słowa do serca i to samo doradza mi Maniek
Z tej uwagi, że trochę żal dawać to komuś na przećpanie, do tego jakiegoś losowego czynnika który mnie nie interesuje postanawiam co następuje xD
Czytałem w ostatnich miesiącach o terapii na ketaminie, ale potem odstąpiłem od pomysłu z przyczyn losowych. Teraz mając możliwość otrzymania 3g, które w pełni wystarczą mi na przeprowadzenie pełnej 12-tygodniowej kuracji antydepresyjnej, nie mam żadnych wątpliwości. Wezmę se sampelka i przy dobrych okolicznosciach przeprowadzę sobie kuracyjkę.
Przykro mi, ale się na naćpiecie xD
A tak to może ja skorzystam zdrowotnie.
Pozdrawiam towarzystwo. 💝
15.09.2024, 19:57