Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
09.09.2024, 20:09
ChemicznyAli84
Oczywiście, że masz prawo podzielić się swoimi wrażeniami, aczkolwiek posiadając ogromną ilość doświadczeń z zakupów u Esco mogę Cię zapewnić, że to najsolidniejszy Vendor w dziejach tego biznesu a sytuacja jaka wynikła, jest zapewne spowodowana natłokiem zamówień.
Jakiś czas temu odeszło z forum na wczasy dwóch dużych Vendorów więc czkawka po tych wydarzeniach trwa.
Będzie dobrze kolego🙋
Oczywiście, że masz prawo podzielić się swoimi wrażeniami, aczkolwiek posiadając ogromną ilość doświadczeń z zakupów u Esco mogę Cię zapewnić, że to najsolidniejszy Vendor w dziejach tego biznesu a sytuacja jaka wynikła, jest zapewne spowodowana natłokiem zamówień.
Jakiś czas temu odeszło z forum na wczasy dwóch dużych Vendorów więc czkawka po tych wydarzeniach trwa.
Będzie dobrze kolego🙋
Metamorfoza
09.09.2024, 20:51
ChemicznyAli84 twoja sprawa zostala bardzo szybko wyjasniona, obiecałem ci zrekompensowac wydłuzony czas realizacji dodatkowym gratisem dodanym do zamówienia a ty teraz publicznie narzekasz na mnie ? Bardzo nie ładnie z twojej strony ....
09.09.2024, 21:30
(09.09.2024, 19:14)ChemicznyAli84 napisał(a): Pisalem po tygodniu, dostalem odp, ze nie poszla, przeoczenie, mialo byc naprawione, mam nadzieje, ze sie doczekam
Sonia za co niby mam przepraszac?Chyba cos Ci sie pomylilo
Chemiczny, akurat pomyłka się może zdarzyć każdemu, sam czekam już niecierpliwy ale co jak co Esco to firma z tradycjami już, każdy może wstać czasem lewą nogą ale jest to osoba z którą się zawsze dogada na spokojnie, plus jestem zdania, że jeśli zostało to rozwiązane nie ma sensu wyciągać jakiegoś brudu na wierzch zwłaszcza, że Ci to zrekompensował? Pozdrówki
10.09.2024, 01:12
(09.09.2024, 20:51)Escobar napisał(a): ChemicznyAli84 twoja sprawa zostala bardzo szybko wyjasniona, obiecałem ci zrekompensowac wydłuzony czas realizacji dodatkowym gratisem dodanym do zamówienia a ty teraz publicznie narzekasz na mnie ? Bardzo nie ładnie z twojej strony ....
Dobrze wyszło. Teraz każdy będzie wiedział, że jak jest coś nie tak to od razu sprawa jest załatwiana z korzyścią dla poszkodowanego. Escobar brawo za podejście !!! Tak trzymać.
10.09.2024, 06:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2024, 06:50 przez kot_kreskowy.)
Esco nie musi nikomu nic udowadniać.
Setki razy pokazał klasę a raz to nawet taką, że nie śniło się to nawet filozofom.
Tyle odemnie 👊
Setki razy pokazał klasę a raz to nawet taką, że nie śniło się to nawet filozofom.
Tyle odemnie 👊
Metamorfoza
10.09.2024, 08:57
WITAMY
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc Brak
4cmc Brak
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma JEST
ketamina JEST
Nep JEST
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc Brak
4cmc Brak
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma JEST
ketamina JEST
Nep JEST
10.09.2024, 10:07
Nie narzekam tak dla jasnosci, wrecz przeciwnie-kontakt chwalilem zqwsze jako bezproblemowy, nie sugerowalem zadnym slowem wyjebki itp, jesli ktos tak odebral-sory za nieporozumienie. Zaznaczylem tylko, ze nie kazdemu golabki tak szybko smigaja i tyle
".....Życie jest jak film....... Requiem dla snu, Trainspotting...."
Rogal DDL (DziwkiDragiLasery)
Rogal DDL (DziwkiDragiLasery)
10.09.2024, 15:54
ChemicznyAli84 to nie chodzi o to, że vendor się na Ciebie uwziął i akurat Tobie nie wyśle. Wiesz, każdy dzień jest inny. Raz jest dużo zamówień, raz jest mniej.
Nie zawsze wszystko wyjdzie w ten sam. Nie zawsze vendor jest w stanie się wyrobić.
Trzeba brać na to poprawkę. Ja wiem jak jest, jak już zapłacone i się czeka byle by doszło do melanżu hehe
Nie zawsze wszystko wyjdzie w ten sam. Nie zawsze vendor jest w stanie się wyrobić.
Trzeba brać na to poprawkę. Ja wiem jak jest, jak już zapłacone i się czeka byle by doszło do melanżu hehe
+ Infuś.pvp