Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tantum Rosa Benzydaminy
22.08.2024, 06:17
Nawet nie mam zamiaru tego słuchać. XD
Ja właśnie po tym mam teraz schizy nie po drągach. Dopóki nie spróbowałem kiedyś tego gówna było ok po spróbowaniu zaczęło się jebać.
Ja właśnie po tym mam teraz schizy nie po drągach. Dopóki nie spróbowałem kiedyś tego gówna było ok po spróbowaniu zaczęło się jebać.
23.08.2024, 01:01
powiem tak, nie testowałam jeszcze salvia divinorum bo wiem, że to jedno z najmocniejszych cukierów na tym globie jeśli chodzi o haluny
to po tantum rosie są takie schizy, że o ja pierdolę - przepraszam za wyrażenie ale
pomyślcie sobie, że sobie coś tam wyobrażacie, bo się tego pewnie spodziewacie po halunach
ale, jak patrzycie w końcu na swoja dłoń, a z niej odpada skóra, a na ścianie pojawiaja sie peknięcia, z których wypływa czarna maź i zaczyna zalewac pokój, zaczyna Cię ta maź dotykać i powoli wchłaniać w swoje czeluście to --- yy-- sorki
sorry ale raz mi wystarczy to było jakieś 5 saszet po ekstrakcji + chyba 4 browki
dochodziłam do siebie 3 dni
to po tantum rosie są takie schizy, że o ja pierdolę - przepraszam za wyrażenie ale
pomyślcie sobie, że sobie coś tam wyobrażacie, bo się tego pewnie spodziewacie po halunach
ale, jak patrzycie w końcu na swoja dłoń, a z niej odpada skóra, a na ścianie pojawiaja sie peknięcia, z których wypływa czarna maź i zaczyna zalewac pokój, zaczyna Cię ta maź dotykać i powoli wchłaniać w swoje czeluście to --- yy-- sorki
sorry ale raz mi wystarczy to było jakieś 5 saszet po ekstrakcji + chyba 4 browki
dochodziłam do siebie 3 dni
23.08.2024, 08:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2024, 08:56 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Mi to szczury wszędzie chodziły po pokoju ze ściany wychodziły pod łóżkiem na łóżku . Później przerzuciłem się na kuchnię patrzyłem przez okno i na jakiś tam budynku widziałem gnijącą pannę młodą itp. To są większe schizy niż po 100mg alfy jak na mnie. I wiem co piszę jak miałem te kilka lat wstecz styczność pierwszy raz z alfą. To pierwsza kreska okej 50mg i na bombie robiłem kolejne zapominając zważyć i jak poleciały kreski jak na cmc bo wtedy myślałem, że to cmc to już była schiza ale nie tak strasznie jak po tym tamtum rosa jest.
23.08.2024, 09:13
znałem gościa, który wypił dwie saszety duszkiem dwa razy w wodzie po pół litra, trzeciej nie dał rady, a po pół godzinie się porzygał debil
24.08.2024, 00:38
dwie saszety są spoko, da się wytrzymać
ale powyżej trzech robi się już ciekawie
dla fetyszyszystów
no i stymuluje w UJ nawet chyba lepiej niż amph
ale powyżej trzech robi się już ciekawie
dla fetyszyszystów
no i stymuluje w UJ nawet chyba lepiej niż amph
10.09.2024, 12:36
Nie zalecam tego jeść no chyba że ktoś chce się w łatwy szybki sposób nabawić schiz.
10.09.2024, 13:40
schizy sa nawet do 3-4 dni po dziwna substancja
ale wielu się to na pewno spodoba, zwł po 5 saszetach w lesie
ale wielu się to na pewno spodoba, zwł po 5 saszetach w lesie