Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5F-ADB - Opinie o produkcie
Wczoraj, 16:54
SSSSSSS......
Maczana już była
TERASSSS....
Palimy proch
Już chyba 3 tydzień ciągu?
Oczywiście w nocy pobudka co 2 godziny żeby zapalić lufę
Nie wiem czy to tolerancja już taki kosmos, czy to degraduje (no raczej nie 0_o ) bo jak jedziesz ciągle 200 na godzinę to przestajesz odczuwać prędkość i zaczynasz przysypiać. Czuję jak trzeźwieje (NIEDOPUSZCZALNE!)
Z trudem ciężko się powstrzymać żeby nie paść na ziemię w konwulsjach (rozkoszy) wykonując ruchy posuwisto zwrotne w kierunku pod siebie. Drąc przy tym mordę jak popierdolenie bo rozkosz mnie zalewa i jestem istotą która płynie przez materię.
Metoda nabijania: Kulkę z tytoniu
Na to jeb jeb 5f-adb
Jakiś toksycznie radioaktywny dym leci a potem mnie wykręca, serce wali, kłuje z prawej strony i takie chrobotanie na plecach.
WEEEEHHUUUU HUHUHUHU... rozpiedol :3
Maczana już była
TERASSSS....
Palimy proch
Już chyba 3 tydzień ciągu?
Oczywiście w nocy pobudka co 2 godziny żeby zapalić lufę
Nie wiem czy to tolerancja już taki kosmos, czy to degraduje (no raczej nie 0_o ) bo jak jedziesz ciągle 200 na godzinę to przestajesz odczuwać prędkość i zaczynasz przysypiać. Czuję jak trzeźwieje (NIEDOPUSZCZALNE!)
Z trudem ciężko się powstrzymać żeby nie paść na ziemię w konwulsjach (rozkoszy) wykonując ruchy posuwisto zwrotne w kierunku pod siebie. Drąc przy tym mordę jak popierdolenie bo rozkosz mnie zalewa i jestem istotą która płynie przez materię.
Metoda nabijania: Kulkę z tytoniu
Na to jeb jeb 5f-adb
Jakiś toksycznie radioaktywny dym leci a potem mnie wykręca, serce wali, kłuje z prawej strony i takie chrobotanie na plecach.
WEEEEHHUUUU HUHUHUHU... rozpiedol :3
4 godzin(y) temu
5f adb zielone
1/30 (podkład haszyk cbd)
Dla ludzi z tolerka jest idealnie
Więc jak nie masz tolerki 1/50+
1/30 (podkład haszyk cbd)
Dla ludzi z tolerka jest idealnie
Więc jak nie masz tolerki 1/50+
3 godzin(y) temu
Demilich oj tak, znam to. Robiłem tak samo, 2-3 kuleczki prochu i na lufkę tytoniu, wymieszać i do wiaderka.
Akurat miałem 4F-MDMB i tak paliłem a co ciekawe po spaleniu dosłownie można było 17-23 sekundy posiedzieć jeszcze.
Po tym czasie po prostu odcinka i budzisz się z telefonem w ręce i ośliniony, zależy też gdzie się usnęło ja ostatnio obudziłem się w kałuży wody przytulony do telewizora (dobrze że był wylaczony z prądu).
Telewizor rozjebany, laptop rozjebany.
Akurat miałem 4F-MDMB i tak paliłem a co ciekawe po spaleniu dosłownie można było 17-23 sekundy posiedzieć jeszcze.
Po tym czasie po prostu odcinka i budzisz się z telefonem w ręce i ośliniony, zależy też gdzie się usnęło ja ostatnio obudziłem się w kałuży wody przytulony do telewizora (dobrze że był wylaczony z prądu).
Telewizor rozjebany, laptop rozjebany.