Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
17.09.2024, 17:42
Hexenu nie ma od dwóch lat to nie mogłeś go widzieć.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.09.2024, 18:44
Ja widziałem na dn, nie na polskim markecie ale skoro siedzisz i śledzisz dn polski to na bank zauważyłeś że prekursory są oferowane już u lekką ręką ponad połowy chemików, i to w dobrych cenacg
18.09.2024, 01:00
może się uda, skoro temat opio jest tak popularny medialnie to przejdzie taki rc'k łatwiej
19.09.2024, 20:08
(17.09.2024, 18:44)Epsiakos napisał(a): Ja widziałem na dn, nie na polskim markecie ale skoro siedzisz i śledzisz dn polski to na bank zauważyłeś że prekursory są oferowane już u lekką ręką ponad połowy chemików, i to w dobrych cenacg
To prawda są, kwestia czy ktoś podejmie się syntezy i produkcji ?
Wiele równań jest z niewiadomą, pytanie też o opłacalność dla obu stron.
Pytanie (jeśli powiedzmy 1g) miałby być hipotetycznie po ponad 100zł to jaka ilość ludzi by faktycznie by była zainteresowana zakupem po tyle PLN w dużych ilościach?
Być może koszta produkcji i ciągłość dostaw prekursorów to rzeczy, które wpływają na stan obecny w tym temacie ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.09.2024, 21:48
Jest opłacalna, koszty produkcji takie same jak przy aphp.
Ale w Polsce lepiej gotować cmc, bo apvp labo zlikwidowane nie tak dawno i tak wysyłała większość na wschód .. tu bym doszukiwał się problemu
Ale w Polsce lepiej gotować cmc, bo apvp labo zlikwidowane nie tak dawno i tak wysyłała większość na wschód .. tu bym doszukiwał się problemu
19.09.2024, 23:04
Epsiakos
Robią dragi u nas i ślą je do krajów byłego zsrr?
Jesteś pewien?
Mieć 'otwartą' granicę z chinami, w dodatku rosja to kraj złamanego systemu gdzie wszystko załatwisz łapówką, to robienie tego u nas wydaje się irracjonalne.
W zasadzie jedynym co przekonuje do produkcji tego u nas to odległości i związane z tym koszty transportu;
Bo jeśli szukać zbytu w rosji to tylko w jej części europejskiej(Moskwa/Petersburg) więc może faktycznie lepiej zaryzykować przemyt tu a niżeli sprowadzać to bądź prekursory do tego z chin praktycznie bez przypału ale transportować to przez całą Syberię...
Taka luźna rozkminka...
Robią dragi u nas i ślą je do krajów byłego zsrr?
Jesteś pewien?
Mieć 'otwartą' granicę z chinami, w dodatku rosja to kraj złamanego systemu gdzie wszystko załatwisz łapówką, to robienie tego u nas wydaje się irracjonalne.
W zasadzie jedynym co przekonuje do produkcji tego u nas to odległości i związane z tym koszty transportu;
Bo jeśli szukać zbytu w rosji to tylko w jej części europejskiej(Moskwa/Petersburg) więc może faktycznie lepiej zaryzykować przemyt tu a niżeli sprowadzać to bądź prekursory do tego z chin praktycznie bez przypału ale transportować to przez całą Syberię...
Taka luźna rozkminka...
NIE dla OPIO !!!
19.09.2024, 23:15
kot_kreskowy ukraina juz od dawna odbudowuje na terenie Polski swoje siatki przestępcze, zaczynają wychodzić tego następstwa
20.09.2024, 00:35
Takie buty...🤔
Czekaj,chyba nawet słyszałem coś o szerokiej współpracy ukraińców z włochami ale czego dotyczy ta współpraca to Ci teraz nie powiem, nie pamiętam.
Czekaj,chyba nawet słyszałem coś o szerokiej współpracy ukraińców z włochami ale czego dotyczy ta współpraca to Ci teraz nie powiem, nie pamiętam.
NIE dla OPIO !!!
20.09.2024, 06:38
Przykładem chociażby ostatnie labo z metadonem i Apvp właśnie, na Ukrainie wojna a u nas spokój, więc wybór jest oczywisty.
Na Ukrainie alfa jest niczym cmc u nas, ilość odmian równa jak nie większa do ilości naszych kolegów.
Apvp papa smerf, apvp Shrek czy apvp desert Scorpion.
To tylko kilka sortów z tamtejszych sklepów
Na Ukrainie alfa jest niczym cmc u nas, ilość odmian równa jak nie większa do ilości naszych kolegów.
Apvp papa smerf, apvp Shrek czy apvp desert Scorpion.
To tylko kilka sortów z tamtejszych sklepów