Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
15.08.2024, 19:37
Lepiej jebnąć mniej i dorzucić niż przedobrzyć - po prostu. Zawsze przy nowym temacie, niezależnie od doświadczenia, warto jebnąć uczuleniówkę. Mimo że to "ten sam" temat to może działać różnie - po prostu. Warto być bezpiecznym w tym co się robi
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
08.09.2025, 19:37
Po waleniu feciury i sprobowaniu kryształu od razu pomyślałem że to on mi się bardziej podoba. Dowiedziałem się co to było, zacząłem testować różne RC i podchodzą mi bardziej niż klasyki. Mdma nie lubię, za to 4cmc czy mmc jest dla mnie bardzo przyjemne. Zwały przeważnie mniejsze, no i czystość - myślę że RC mają ją bardzo wysoką, podczas gdy np. fety w fecie jest bardzo niewiele. Następna rzecz to lepsza opłacalność, nieraz większa wydajność.
I oczywiście różnorodność substancji, każdy znajdzie coś dla siebie 😀
I oczywiście różnorodność substancji, każdy znajdzie coś dla siebie 😀