Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
(15.10.2024, 07:51)martio_vp napisał(a): A co zamówiłeś? Nigdy NEPa nie bierz gdy bierzesz antydepresanty. Kontroluj ciśnienie przy wenla i stimach. Wenla nie odstawiaj bo Ci mózg zacznie trzeszczeć.
To jak to pogodzić w takim razie xd I tak musiałem odstawić na dzisiaj bo kolonoskopia Btw fajnie było po znieczuleniu Zamówiłem 4mmc a znam zasade że nie łączy sie anty i stimów więc co robić? Bo właściwie to ja schodzę z wenlafaksyny teraz biorę 150mg i odstawiłem mirtazapine. Wiem jak to jest jak nie biorę 3 dni i śmiesznie się robi ze stabilizacją emocji haha
(15.10.2024, 14:51)horsii napisał(a): Co robic? Zdecydowac sie, albo sie leczysz albo bierzesz dopki.
Ile można sie leczyć No ale racja, tylko że zrobiłem już naprawdę duże postępy jeśli chodzi o depresje - w sumie to z niej wyszedłem. Osobiście chciałem z wenlafaksyny schodzić ale lekarz powiedział że się boi bo jesień.
15.10.2024, 15:21
Ile można sie leczyć? No cóż, aż sie wyleczy... ale coś czuje że to nie chodzi o wyleczenie tylko o zarabianie
15.10.2024, 15:28
Hah, no w sumie poszedłem do niego prywatnie ale pod koniec powiedział że pracuje też na NFZ. Zastanawiające
15.10.2024, 16:19
(15.10.2024, 14:57)Wissdomm napisał(a): Ile można sie leczyć No ale racja, tylko że zrobiłem już naprawdę duże postępy jeśli chodzi o depresje - w sumie to z niej wyszedłem. Osobiście chciałem z wenlafaksyny schodzić ale lekarz powiedział że się boi bo jesień.
Bo jesien u wielu jest sezonem depresyjnym, zaraz znow beda masowe samobojstwa jak pare lat temu w galeriach handlowych
15.10.2024, 16:23
No jesień jest chujowa pod względem depresji. Mi zawsze na jesień coś się odpierdala mam różne nieciekawe myśli i takie zrezygnowanie do wszystkiego. Ostatnio jak mi przyszło wezwanie do sądu to się załamałem i na chwilę odechciało mi się żyć. Ale sprawa z grzywną już załatwione i narazie jest ok.
15.10.2024, 16:59
(15.10.2024, 16:19)Epsiakos napisał(a): Bo jesien u wielu jest sezonem depresyjnym, zaraz znow beda masowe samobojstwa jak pare lat temu w galeriach handlowych
No tak zgadzam się, sam teraz po sobie widzę że tylko wychodzę do roboty z domu i od razu na mnie wpływa nawet sama pogoda, ten taki pusty klimat