Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia
17.10.2024, 15:56
Predator był spoczko, pamiętam jak mi nawet pozwalał anulować ,zamówienia w 2018 i wysyłał zwrot kaski xD
17.10.2024, 16:07
za czasow rozowego ja przez chuja mialem wezwanie na policje, mieli skads dane ze wysylana zostala do mnie paczka, wezwanie przyszlo po 9 miesiacach
dobrze, ze to tylko sample byly
17.10.2024, 19:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2024, 19:14 przez janosik1358.)
(16.10.2024, 07:27)Lukas1985 napisał(a): Wygląda na wyborcza więc dużo tam zmyślone. Można poczytać ale nie traktowałbym tego poważnie.
Tak z wyborczej( wiem szmatławiec ), ale jako że Predzia obserwowałem to w zasadzie niemal wszystkie fakty się zgadzają.
Pamiętam jak Pred pisał że ma mocne plecy = ojciec adwokat.
Przerwy które były na sklepie gdzie ludzie jechali po nim, a on każdemu obiecywał dosłać towar co zresztą zrobił, to była wpadka z przepakownią, musiał złapać trochę czasu aby nowych ludzi zwerbować i ściągnąć produkty.
Zresztą sam Predator się chwalił na forach że ekipa się zmieniła.
Tekst autora na bazie zeznań sądowych, zeznań na Policji, oraz zapewne wywiadów z osobami z okolicy Predatora - taka praca dziennikarza.
(16.10.2024, 14:03)nonoanon napisał(a): to Janek jak wyjdzie napiszę książkę - "historia prawdziwa króla rc", a później jeszcze ekranizacja netflixowa poleci xd
Co by nie mówić, jego historia to świetny materiał na film.
(16.10.2024, 14:55)Lukas1985 napisał(a): Aczkolwiek jeśli w tym wszystkim jest ziarno prawdy to i tak działał długo. Biorąc ludzi z ulicy to się musiało źle skończyć. I bynajmniej nie mówię tu o tym, że miał słupów z ulicy ale raczej kurierów i paczkujących.
Sporo rzeczy się też nie zgadza. Np to, że brali paczki z Chin. Przecież 4cmc w Chinach zbanowali w 2015 roku. Dużo z tego artykułu to takie fakty gdzieś tam zasłyszane i podane wyborczej a Ci to łykneli jak pelikany.
Tam się więcej rzeczy nie zgadza ale nie. Hce mi się w tym grzebać.
Generalnie z wyborczej, Onetu czy TVN-u to korzystajcie z ciekawości i nie bierzcie tego za pewnik, bo to bardzo słabe źródła informacji.
"Paczki przylatywały z Chin i Holandii" Z Holandii zapewne CMC, a reszta wynalazków z Chin.
Co tam się jeszcze nie zgadza?
Też mam złe zdanie o wyborczej za te propsowanie Tuska i Niemiec... ale tekst o Predatorze akurat dobry.
(17.10.2024, 16:07)voice.of.voiceless napisał(a): za czasow rozowego ja przez chuja mialem wezwanie na policje, mieli skads dane ze wysylana zostala do mnie paczka, wezwanie przyszlo po 9 miesiacach
Mi przejęli paczkę miesiąc przed jego aresztowaniem... a potem przejęli reship(Pred robił jeszcze wtedy 100% reshipu)... pod koniec 2019r wszystkie paczki mu przejmowali... więc widocznie wrócił do PL ogarnąć temat.
Bo tak czy srak poszukiwany był w całej UE
17.10.2024, 20:22
Aktualności o filmie "Król dopalaczy" - "udziałowcy" zostali zrobieni w chuja żadnego filmu nie będzie. Od początku to wiedziałem. Nie pamiętam ile tam kasy zebrali, chyba ze dwa miliony - ja bym zrobił prawdziwy film za połowę tego. Nie dość, że by wyszedł w przeciwieństwie do Króla Dopalaczy, to jeszcze byłby conajmniej 20 razy lepszy niż cokolwiek wypierdziałyby te cwaniaczki które wzięły kasę i się zawinęły.
17.10.2024, 20:35
Zawsze byłem ciekawy zjawiska jak filmy o takiej tematyce wpływają na społeczeństwo lub jej odłamki. Szczególnie jak film jest stworzony typu "Jak zostałem gangsterem - historia prawdziwa" a potem kto by nie chciał być gangusem i robić kupe forsy