Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
22.08.2024, 15:17
Bandit ponownie na pokładzie wygląd dokładnie jak na zdjęciach wyżej właśnie załadowałem dawkę efekty bardzo wyczuwalne polecam zamawiajcie
22.08.2024, 21:22
o kurwa panowie i panie wlasnie sprobowalem swojego "krwistego bandita" jak to wczesniej dziwnie nazwalem i ten mocny kolorek ktory widac pare postow wczesniej i na zdjeciu na dole rozkurwil mi czaszke jest jakis w chuj mocniejszy a strzelilem bardzo malego sniffka doslownie "mikruska" jak ktos bedzie zamawial musicie poprosic o ten "krwisty kolorek" bo speeda ma wyjebanego a tolerke naprawde mam juz troszeczke zajechana XD a tak wyglada po zmiazdzeniu
24.08.2024, 21:07
Dobry wieczór,
3CMC BANDIT jako nagroda, za co najmocniej dziękuję Escobar 🤘
Temat mam wrażenie wciąż ten sam, jedynie chyba dostałem trochę ciemniejsze kamloty niż ostatnio, natomiast działaniem nic się nie różnił.
Pierwsza dawka w postaci lagi ok150mg + bomba ok 200mg
Profil euforyczny, bardzo mocne wejscie.
Dopamina wypierdoliła na sam koniec skali przez co libido to jakiś pierdolony potwór 😎 Matko z córką....
Szarpie to człowieka na wszystkie możliwe sposoby i strony jakby miało rozerwać od środka, jasny chuj...😁
Działanie powyżej godziny, topowy sort🔥
Sztos w chuj😎
Brać, nie pytać!
Dzięki Esco 🙋
Metamorfoza
04.10.2024, 16:58
Spóźnione ale jest, recenzja sampelka Bandita - jeszcze raz dziękuję bardzo Pablo
Niestety nie mogę wrzucić zdjęcia ale sort wyglądał tak jak ten u Pana kota.
Na wadze było 1.2g kolor bursztynowy? Może pomarańczowy, twarde kamyczki - stawiały opór nawet moździerzowi zapach mocny, aż ciarki przechodzą, działanie jeszcze mocniejsze dawki były po 150-200mg sniffem, mocny nieogar potliwość, niezwykła euforia, libido nie było wysoko(możliwe że przez stany depresyjne?) ale dawało radę. Działało dosyć długo jak na chlora po trzymała mnie lekko 2 godzinki. Mi tyrał nos strasznie, tydzień miałem ropny katar jak nie dłużej, spływ był ostry i bez fajka się nie obyło, ale bywały gorsze
Ogólnie daje temu specyfikowi 8.5/10 i chętnie się w niego jeszcze zaopatrzę jeśli wróci
Niestety nie mogę wrzucić zdjęcia ale sort wyglądał tak jak ten u Pana kota.
Na wadze było 1.2g kolor bursztynowy? Może pomarańczowy, twarde kamyczki - stawiały opór nawet moździerzowi zapach mocny, aż ciarki przechodzą, działanie jeszcze mocniejsze dawki były po 150-200mg sniffem, mocny nieogar potliwość, niezwykła euforia, libido nie było wysoko(możliwe że przez stany depresyjne?) ale dawało radę. Działało dosyć długo jak na chlora po trzymała mnie lekko 2 godzinki. Mi tyrał nos strasznie, tydzień miałem ropny katar jak nie dłużej, spływ był ostry i bez fajka się nie obyło, ale bywały gorsze
Ogólnie daje temu specyfikowi 8.5/10 i chętnie się w niego jeszcze zaopatrzę jeśli wróci
06.10.2024, 15:54
Ludzie prawiłne mocne cmc daje kopa jak nie lubię tak poczułem moc 10 zjedzone pablo ma mocny sprzęt
Kurwa kociarz jak biorę cmc to wyjebanie mam jaka odmiana mówię jakie pablo ma naboje a wy dalej kurqa ojej o omatuszko bo o. Rilon jest 5 procent kurwa mocniejszy no baby aaaaajja
Kurwa kociarz jak biorę cmc to wyjebanie mam jaka odmiana mówię jakie pablo ma naboje a wy dalej kurqa ojej o omatuszko bo o. Rilon jest 5 procent kurwa mocniejszy no baby aaaaajja
06.10.2024, 16:15
Yalasek Nie pierdol wierszy bo dzisiaj nie pierwszy. Pragnę cię uświadomić, że bandita nie ma już od dłuższego czasu.
Yalasek Jest różnica, jeśli opisujesz sort, którego nie ma już dłuższy czas wprowadzasz innych w błąd. Jak już coś piszesz to pisz na dany temat. Bandit to jest bandit. Ice to ice to dwie różne trójki i zrozum to w końcu.
A teraz koniec offtopu
Yalasek Jest różnica, jeśli opisujesz sort, którego nie ma już dłuższy czas wprowadzasz innych w błąd. Jak już coś piszesz to pisz na dany temat. Bandit to jest bandit. Ice to ice to dwie różne trójki i zrozum to w końcu.
A teraz koniec offtopu