Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
17.07.2024, 08:02
(18.06.2022, 20:17)KACPER napisał(a): Siemanko jakie apteczne benzo, ktore pozwoli dojsc do siebie (amotywacja, problemy ze snem, brak apetytu i checi do czegokolwiek) spowodowane przez nadmierne uzywanie stymulantow?
brałem kwetiapine, ale robilo to ze mnie zombie i fakt faktem przybralem na wadze, spalem, a wlasciwie przesypialem wszystko co mozliwe, ale dalej zostala amotywacja i brak checi do zycia.
Macie jakies cudowne lekarstwo na moje dolegliwosci?
Odpowiadając zasadniczo na pierwszy post w tym temacie to oprócz benzo gdzie poleciłbym standardowo xanax 1mg 3xdzień to potrzeba jeszcze antydepresantu. Po stimach najlepiej jakieś SNRI nie SSRI , żeby przyblokować wychwyt zwrotny noradrenaliny, której było w opór przy stimach i mózg ma deficyty. Tutaj polecam duloxetyne na początku max dawka 90mg rano , później 60mg i na koniec 30mg. Można się też wspomóc alpragenem analogicznie max dawka 600mg potem 300 i 150 końcowo, ale to tylko chemia trzeba sobie znaleźć do tego jakieś zajęcie , które przynosi satysfakcje w tedy powinno się udać wrócic na własciwe tory
25.10.2024, 20:26
Xanax działa krótko i ogarnia ataki paniki w leczeniu tak? Pomijając rekreacyjnie zastosowanie
25.10.2024, 21:44
Lepsze od clona czy innych zamulaczy co 3 pixy zamulaja mnie ma 2 dni?
xD (nie mam tolerki benzo)
xD (nie mam tolerki benzo)