Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Naganiacz Olan
29.10.2024, 07:33
Przykro mi że jesteście tacy spierdoleni.
Nie chciałbym mieć takich znajomych. Pierdolcie się. Nie komentujecie mnie już nigdy szydercze skurwiele ani nie tagujcie mnie już nigdy. Nie macie nic do zaoferowania pozytywnego jako ludzie. Nara.
Nie chciałbym mieć takich znajomych. Pierdolcie się. Nie komentujecie mnie już nigdy szydercze skurwiele ani nie tagujcie mnie już nigdy. Nie macie nic do zaoferowania pozytywnego jako ludzie. Nara.
29.10.2024, 07:55
nootropicgeek Widzę że do reszty ci się odkleiło, zdajesz sobie chociaż sprawę z tego że tutaj prawdopodobnie nie wrócisz już ?
Prawda boli co nie ? Dzięki twoim postom sklep który tak promujesz na pewno ci podziękuję, i zaraz skończą się sampelki bo to się bardzo szybko rozniesie i na Hajpa też dotrze prędzej czy później, a za to całe naganianie i oczernianie bez podstawne patrona zadbam byś uzyskał to samo traktowanie co Diabeu666
Prawda boli co nie ? Dzięki twoim postom sklep który tak promujesz na pewno ci podziękuję, i zaraz skończą się sampelki bo to się bardzo szybko rozniesie i na Hajpa też dotrze prędzej czy później, a za to całe naganianie i oczernianie bez podstawne patrona zadbam byś uzyskał to samo traktowanie co Diabeu666
29.10.2024, 08:01
Zawsze mnie traktowaliscie bez szacunku, mam już dosyć. Wszystkich ludzi z otoczenia, z forum, itd.
Nie pozwolę się tak traktować jestem wrażliwym artystą i dobrą osobą o szlachetnym sercu. Nienawidzę Was wszystkich i całego świata!
Nie pozwolę się tak traktować jestem wrażliwym artystą i dobrą osobą o szlachetnym sercu. Nienawidzę Was wszystkich i całego świata!
Zapłaciłem za sample hahahahahaha 600+ wysyłka hahahah. To ten co jebal ludzi debil jebany i konto swoim dowodem potwierdził hahaha? A na sam koniec chyba za mocno sie najebal tymi semplami ,że collabo wjebal na muke że jest duchem hahah? Gratuluje rozumu. Tak sie kończą zabawy z narkomanami bez jakiego kolwiek IQ hahah i dawanie syfu takim bezmózgim ludziom jak juz chciał naganiac mógł opłacić kogoś konkretnego i co posiada jakiekolwiek IQ by się później na niego nie wysprzeglił.
Szyderca jest jeden i pizde tam stul , bo nie umiesz składać zdań, jedynie troche jak jesteś moze na trzeźwo, takto to ty jebany paproch z ulicy jestes! I nikt normalny nie chciał by mieć takiego narkomana naganiacza jako ,,kolege,, ,,znajomego,, a tym bardziej jako przyjaciela! Jedyna osoba która z toba by mogla byc to ty sam z workiem pod nosem i z drugim takim odrzuconym społecznie narkomanem!!! I nie wspominaj Szyderca lub inne slowa w postaci mojego nicku bo nie masz kurwa prawa takich słów pisać! Ja ci kurwa zabraniam!!!!
(29.10.2024, 07:33)nootropicgeek napisał(a): Przykro mi że jesteście tacy spierdoleni.
Szyderca jest jeden i pizde tam stul , bo nie umiesz składać zdań, jedynie troche jak jesteś moze na trzeźwo, takto to ty jebany paproch z ulicy jestes! I nikt normalny nie chciał by mieć takiego narkomana naganiacza jako ,,kolege,, ,,znajomego,, a tym bardziej jako przyjaciela! Jedyna osoba która z toba by mogla byc to ty sam z workiem pod nosem i z drugim takim odrzuconym społecznie narkomanem!!! I nie wspominaj Szyderca lub inne slowa w postaci mojego nicku bo nie masz kurwa prawa takich słów pisać! Ja ci kurwa zabraniam!!!!
(29.10.2024, 08:01)nootropicgeek napisał(a): Zawsze mnie traktowaliscie bez szacunku, mam już dosyć. Wszystkich ludzi z otoczenia, z forum, itd.Bardzo wrażliwie naganiasz ludzi by wtopili hajs jak juz nie raz to bylo.... brak jakich kolwiek słów.... życzę ci bys otworzył oczy i zrozumiał co tak naprawde robisz. A najlepiej jak skończysz z syfem to wtedy oczy ci sie otworzą i zobaczysz jaki wrażliwy byles by ktoś kto ciężko pracuje tracil hajs na wałki
29.10.2024, 09:51
Jeszcze do was wrócę ja tego tak nie zostawię Nie pozwolę się oczerniać i robić z siebie debila sugeruje cię że mam niskie IQ A wy jesteście tacy inteligentni niby może coś w tym jest ale to postawcie się na moim miejscu jak ja się mogę czuć to nie jest na śmieszne naprawdę to nie jest w ogóle śmieszne
29.10.2024, 10:51
(29.10.2024, 09:51)nootropicgeek napisał(a): Jeszcze do was wrócę ja tego tak nie zostawię Nie pozwolę się oczerniać i robić z siebie debila sugeruje cię że mam niskie IQ A wy jesteście tacy inteligentni niby może coś w tym jest ale to postawcie się na moim miejscu jak ja się mogę czuć to nie jest na śmieszne naprawdę to nie jest w ogóle śmieszne
O tym czy wrócisz, to zadecyduje ja z Maniek bo tak jak aferę z naganianiem u froga ci zwyczajnie darowano uznając że cię wykorzystano, tak tutaj świadomie wszystko robisz i wszyscy teraz wiedzą dla kogo konkretnie.
Mowisz o szacunku, jak ty dla samego siebie nie masz krzty szacunku bo go zwyczajnie wymieniłeś na sample, bo na szacunek trzeba zasłużyć i zapracować i to nie kiedy ciężko, a ty tak naprawdę ciężko pracowałeś ale na opinie którą teraz masz.
Jedni powiedzą że to lincz, ja uważam to za interwencje byś wreszcie przejrzał na oczy co ci ćpanie zrobiło z głowy, a zarazem jest to przestroga dla innych.
29.10.2024, 11:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2024, 11:10 przez kot_kreskowy.)
Za to gówno to powinien dostać perma do końca życia.
Szkoda że ja tego wczoraj tam nie widziałem to bym nawet o żadnych szansach dla tego odklejeńca nie wspominał 🤬
Niech wypierdala tam skąd przylazł.
Gardzę nim.